2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب امروز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 42 پست
اسی منم یه صبح بیدار شدم دیدم یه سنگ توشه خیلی عجیب بود برام

ببین این دستمال از این هاست که نایلونی هست دورش نایلون داره و تهش گیره طوره میره تو یه لوله محاله بیفته اول باید لوله رو برداری تا اینو بتونی برش داری...یه چیزی عین دستمال توالت حلقه ای ها که میرن تو لوله اونجوری ...یعنی محاله خودش پرت بشه و جالبه لوله سر جاش بود درب قسمت ایینه دار روشویی بسته شده بود فقط این دستماله اون وسط بود قشنگ قسمت راه اب روشویی اون وسط داخل سینک روشویی

ببین این دستمال از این هاست که نایلونی هست دورش نایلون داره و تهش گیره طوره میره تو یه لوله محاله بی ...

شاید شوهرت بوده ولی انکار میکنه

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنتون رو درگیر این مسایل نکنیدنود و نه درصد مواقع یه علت منطقی وجود دارهاون یه درصد هم وقتی بهش فکر ...

خیلی ذهنم درگیره حتی همسرم با کلی فکر رفت سر کار..میگفت نکنه از خواب بیدار شدیم اینکارو کردیم گفتم محاله اخه ..اونم خیلی نگران بود

بعضی وقتها ادم خودش یادش میره چکار کزده.مثلا من یکبار جورابم گذاشتم یخچال هرچی می گشتم پیدا ش نمی کردم.بعد چندروز دیدم توی یخچال.بی خیال باش.بخوای به این جور چیزا فکر کنی اعصاب خودت بیشتر بهم می ریزه

ذهنتون رو درگیر این مسایل نکنیدنود و نه درصد مواقع یه علت منطقی وجود دارهاون یه درصد هم وقتی بهش فکر ...

آفرین دقیقااا

نمیدونم چرا 

دعا و دعانویسی و مسائل ماورایی اینقدر زیاد شده

تا چند سالپیش تو نی نی سایت این مباحث در حد خیلی خیلی کم بود چرا مردم رو سوق میدن سمت این مسائل چه اهدافی پشت این صحبت ها هست خدا داند

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
ببین این دستمال از این هاست که نایلونی هست دورش نایلون داره و تهش گیره طوره میره تو یه لوله محاله بی ...

میدونم چی میگی عزیزم برا خودمم اتفاق افتاده یه صب بیدار شدم رفتم بیرون 

روشویی ما طوریه ک نمیشه اگه کسی سنگ انداخت یا از بالاپرت شده بره یسره توش 

سقف و اینا داره کلا جاش یه جای دنجیه ک تو زیاد تو دید نیست شوهرمم خونه نبود دیدم یه سنگ افتاده توش خیلی تعجب کردم خیلیم ترسیدم اون صبح ...

خیلی ذهنم درگیره حتی همسرم با کلی فکر رفت سر کار..میگفت نکنه از خواب بیدار شدیم اینکارو کردیم گفتم م ...

گاهی آدم وقتی واقعا خسته است نصفه شب پا میشه یه سرویسم میره و میاد میخوابه صبح یادش نیست

برای من که زیاد پیش اومده، مثلا شوهرم یه چیزی گفته و من جواب هم دادم اما چیزی تو ذهنم نمونده

بی خیال

خونه پرش اینه که جنه اومده دستمالو انداخته دیگه

خب انداخته باشه، چی میشه؟

بذارش سر جاش و برو سراغ زندگیت

گاهی فکوس کردن رو این موضوعات و هی فکر کردن و پرداختن بهش و دعا گرفتن و اینجور چیزا خودش باعث میشه پاشون باز بشه به زندگی آدم

شوخی میکنم ولی فرض کن رد میشده گفته این دستمال چرا اینجاست بذار بذارم اینجا :))

بازم میگم بی خیال

واقعا 99 درصد مواقع هیچ ربطی به ماورا نداره این جور جریانات