2777
2789

ترسناکه 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خشکسالی دیگه

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ی کلیپ دیدم آدمه افتاد توی سوراخ انگار زن بود مرده رفت دنبالش اونم افتاد توش چ ترسناک

وای من ندیدم

یه کلیپ دیدم یه مواد روانی از زمین میومد بیرون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان تازه شروعشه وحشتناک تر هم خواهد شد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وای من ندیدمیه کلیپ دیدم یه مواد روانی از زمین میومد بیرون

گل افشان?

یکی. از نشانه های ریست زمینه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

گل افشان?یکی. از نشانه های ریست زمینه

در حین فعالیت دستگاه حفاری تونل خط ۲ متروی اصفهان در محدوده خیابان نشاط در عمق ۲۲ متری، گل حفاری که جهت پایدارسازی جداره تونل مورد استفاده قرار می‌گیرد و از طریق منافذ زیرزمینی از جمله چاه به سطح خیابان و چند منزل مسکونی وارد شد.

وی افزود: عوامل فنی شهرداری و پیمانکار شرکت مترو به محل اعزام و در حال جمع آوری و پاک‌سازی فوم‌های جاری شده هستند.

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گل افشان?یکی. از نشانه های ریست زمینه

آره

ریست زمین چیه

در حین فعالیت دستگاه حفاری تونل خط ۲ متروی اصفهان در محدوده خیابان نشاط در عمق ۲۲ متری، گل حفاری که ...

گل خودش میاد سطح زمین ؟ اینا گل افشان هایی هستن که فعال میشن مثل آتشفشان و میان سطح زمین 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️