الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست
برا شما درسته من معتبر ترین ادم برام تعبیر کرد تمامش چرت و پرت اصلا هم به واقعیت نپوست
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست
🔴اگه یه روز خدا ازم بپرسه چرا فلان کارو کردیمیخوام بش بگم حتما حکمتی توش بودهببینم عکس العملش چیه!
وایی دقیقا
معتبر ترین آدم؟؟؟ من از ادم که نمیپرسم سرچ میکنم اینترنت تعبیرشو راحت میاره
اونم همسن چیزای نتو میگفت
مثلا هزاران بار خواب کفش پاشنه دار دیدم که معنیش ازدواجه ولی خبری نشده