2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا استخاره ذو قبول ندارم

تعبیر خواب رو هم قبول ندارم 

ف.ال رو هم ندارم

هیچی رو ندارم 

جز چیزی که واقعی و تو واقعیت باشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

ولی من اونوقتی واسه یه چیزی گرفتم سه بار زدمش 

هر سه بارم برام زده بود اون کارو انجام ندم 

درحالی ک همه بهم میگفتن انجامش ندم 

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

تو نمیتونی از سر اینا نتیجه بگیزی خوبه یا بده

اگه استخاره است پس خدا خودش میدونه دلیل خوب یا بدشو نه بنده ی خدا

نظری راجب انلاین یا غیر انلاین ندارم صرفا نظرم راجب نتیجه گیریت بود

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

من کلا استخاره ذو قبول ندارمتعبیر خواب رو هم قبول ندارم ف.ال رو هم ندارمهیچی رو ندارم جز چیزی که واق ...

تعبیر خاب واقعا واقعیه همیشه درسته برام

تو نمیتونی از سر اینا نتیجه بگیزی خوبه یا بدهاگه استخاره است پس خدا خودش میدونه دلیل خوب یا بدشو نه ...

🔴اگه یه روز خدا ازم بپرسه چرا فلان کارو کردی

میخوام بش بگم حتما حکمتی توش بوده

ببینم عکس العملش چیه!

تعبیر خاب واقعا واقعیه همیشه درسته برام

برا شما درسته من معتبر ترین ادم برام تعبیر کرد تمامش چرت و پرت اصلا هم به واقعیت نپوست

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

🔴اگه یه روز خدا ازم بپرسه چرا فلان کارو کردیمیخوام بش بگم حتما حکمتی توش بودهببینم عکس العملش چیه!

وایی دقیقا

برا شما درسته من معتبر ترین ادم برام تعبیر کرد تمامش چرت و پرت اصلا هم به واقعیت نپوست

معتبر ترین آدم؟؟؟ 

من از ادم که نمیپرسم سرچ میکنم اینترنت تعبیرشو راحت میاره 

معتبر ترین آدم؟؟؟ من از ادم که نمیپرسم سرچ میکنم اینترنت تعبیرشو راحت میاره

اونم همسن چیزای نتو میگفت

مثلا هزاران بار خواب کفش پاشنه دار دیدم که معنیش ازدواجه ولی خبری نشده