2777
2789
عنوان

استخاره انلاین دروغه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست

اولا که استخاره رو از هرجایی نباید گرفت

دوم اینکه استخاره فا.ل و پیش بینی نیست😐

سوم اینکه استخاره از چندین و چند جهت مسله رو بررسی می‌کنه شما فقط اون لحظه رو دیدی 

مثلا میگما این یه مثاله که می‌خوام بزنم 

دلار خریدن کلا خوب نیست و کار درستی نیست 

(بعد برو دلیل اقتصادیش بخون ) 

استخاره مثلا به این جهت گفته خوب نیست

یا هزاران دلیل دیگه 

مثلا فکر کن میخوای بری مصاحبه استخدامی میگی برم یا نه

بد میاد

اما تو میری و استخدام میشی!!!! 

در صورتی که استخاره از تمام زوایا گفته مثلا اونجا با ادم نادرستی آشنا میشی یا ممکنه کار حرامی انجام بدی مثلا کم کاری در سفارش مشتری 

نکته مهم اینکه وقتی استخاره میگیری عمل کن

وگرنه داری یجورایی دهن کجی می‌کنی 

مثل اینکه بری پیش یه بزرگی که بهت وقت نمیده با کلی خواهش ازش وقت بگیری و بگی یه کاری میخوام بکنم هرچی شما بگی 

بهت بگه نه یا بگه آره برو انجام بده 

اما تو برعکسش انجام بدی😐😐

استخاره برای این نیست که بگیم حالا بذار ببینم چی میگه 

اولا که خدا همه ابعاد رو بهش آگاهه. اینکه بد اومد ولی شما سود کردی دلیل نمیشه اشتباه باشه. شاید از یه نظر دیگه براتون ضرر ایجاد کنه که متوحه نشید.

دوما خدا عقل رو داده برای همین روزا. و استخاره برای موارد حیاتی هست که همه جوره تحقیق کردی و اطلاعات کسب کردی ولی بازم نمی‌دونی چی‌کار کنی.

همینجوری بخوای پیش بری باید برای ساعت غذا خوردنم استخاره کنی.

یه م اتاقی داشتم برای اینکه فلان واحد رو برداره تو دانشگاه یا نه هم سریع زنگ می‌زد استخاره می‌گرفت😶😑

به نظر من استخاره رو باید در مواقع خیلی خاص و واقعا حیاتی انجام داد مگه خاله بازیه دم به دقیقه استخاره بگیره ادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴اگه یه روز خدا ازم بپرسه چرا فلان کارو کردیمیخوام بش بگم حتما حکمتی توش بودهببینم عکس العملش چیه!

خدا در نهایت حکمت کارش رو برامون روشن می‌کنه 

و بعد از مرگ آگاهی پیدا میکنیم چون پرده و حایل ها برداشته میشه و با چشم سر می بینم 

اما شما چه جوابی داری برای دلیل انجام کارهات!!! 

عزیزم شما یا به نیروی برتر که دارای صفات کامل هست من‌جمله عقل و ... 

یا بهش اعتماد و اعتقاد داری یا نداری

تکلیف خودت مشخص کن 

با استخاره تصمیم میگیری ؟

کاری ب اسی ندارم

ولی من پیش کسی استخاره میگیرم

ک پشت هم استخاره هاش برام درست دراومده

براهمین بشدت ب استخاره اعتقاد دارم

(حتی استخاره درمورد چیزایی خوب میومد

ک گاهی فکرنمیکردم اون موضوعات خوب پیش برن ولی معجزه اسا خوب حل شدن )

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

🔴اگه یه روز خدا ازم بپرسه چرا فلان کارو کردیمیخوام بش بگم حتما حکمتی توش بودهببینم عکس العملش چیه!

حالا من کاری ب موضوع استخاره هات ندارم

مثلا اگر استخاره بگیری فلان اتفاق خوب میفته

و نتیجش خوب بیاد

اگ بعد ی مدت نتیجه اون اتفاق بد شه

نتیجش به گناه هم میشه گف ربط داره

ی سری ازگناها باعث میشه اتفاقات بدی راجب خواستت بیفته یا به خواسته هات دیر برسی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

استخاره اینترنتیو قبول ندارم

چون استخاره اداب و زمان خودش رو داره

اره ، خدا باید کمک کنه دیگه پس کی کمک کنه

😲😲😲عزیزم خدا گقته هر وقت با عقل نتونستی حل کنی و دنبال نشونه بودی بری سراغ استخاره اونم برا یه همچین چیز مهمی باید از یه فرد معتبری میخواستی استخاره بگیره نه آنلاینا

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند