2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی گاهی کم میاری البته گاهی شده بیشتر اوقات😁

به مو میرسه ، پاره هم میشه 

اما گره میزنی و ادامه میدی

زندگی همینه 

کم بیاری باختی

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

نصیحت:هیچ دختری از یه مرد خاله زنک که تو جمع زنا میگرده خوشش نمیاد. سعی کن تو جمع هم جنس های خودت ب ...

شما عم بری ممنون میشم شب بخیر

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

نا امید نباش 

یأس از ناحیه شیطان 

آینده روشنه 

خودت بساز و قوی شو 

تا دیر نشده 

و به خدا پناه ببر 

تا گِره هات باز بشه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
به مو میرسه ، پاره هم میشه اما گره میزنی و ادامه میدیزندگی همینه کم بیاری باختی

چ میشه کرد الان والا منتظر خدام دستمو بگیره 

میگه نصیحت کنید ناراحت میشه! بزرگترین لطف و نصیحتی که میتونیم بهت بکنیم همینه! تفکر زنانه برای آثایونی ده و تفکر مردانه هم برای خانوما اینجا تفکرات و زندگی خانوما ها رواج داره 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نا امید نباش یأس از ناحیه شیطان آینده روشنه خودت بساز و قوی شو تا دیر نشده و به خدا پناه ببر تا گِره ...

دوست داشتم حرفتو مرسی💚

چ میشه کرد الان والا منتظر خدام دستمو بگیره

گاهی میان این همه درد امید می‌رویَد🌱

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

میگه نصیحت کنید ناراحت میشه! بزرگترین لطف و نصیحتی که میتونیم بهت بکنیم همینه! تفکر زنانه برای آثایو ...

کاری ب تفکرات خانوما ندارم نصیحت شما در همین حده گفتم خوش اومدی