2777
2789
عنوان

دلم برا بچم میسوزه کاش فردا تعطیل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 107 پست
نیاز نیست بخوابه بذار اومد یکم استراحت کنه بعد بگو یه ساعت فرصت داری بنویسی دیگه کاریش نداشته باش بع ...

باورتون میشه برا خوابم مقاومت میکنه همین کار می‌کنیم ولی لحظه نود ک چشماش تو خواب اشک ک مشق ننوشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این نسل جدید . ما درس میخوندیم میرفتیم می اومدیم .مامان بابامون نمیدونستم کلاس چندمیم😄

والا من پسرم پنجمه یه ریاضی ببد نبودم گریه میکنه چرا تو فارسی خوندی ریاضی بلد نیستی(انسانی خوندم)نمیذاره از اینترنت ببینم میگه معلم گفته نبین منم گفتم من ۱۸ سال درس خوندم نادرمم سواد نداشت

بنظرم صبح همه ی کاراتونو انجام بدید بعد  همون بعد از ظهر که از مدرسه اومد اول غذاشو بدید یکم باهاش حرف بزنید بعد  بااارمش بشینید کنارش با حالت بازی و صحبت کمکش کنید مشقاشو بنویسه مثلا به ازای بیست دقیقه درس ده دقیقه باهاش بازی کنید اینجوری تا پدرش بیاد درساش تموم میشه و پدرش که بیاد نهایت یه چک می‌کنه چیزی را نمونده باشه و باهم می‌شنید خوش میگذرونید 

والا من پسرم پنجمه یه ریاضی ببد نبودم گریه میکنه چرا تو فارسی خوندی ریاضی بلد نیستی(انسانی خوندم)نمی ...

اینجام ما بدهکاریم 🤣

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بنظرم صبح همه ی کاراتونو انجام بدید بعد همون بعد از ظهر که از مدرسه اومد اول غذاشو بدید یکم باهاش ح ...

اصلا بری سمت کتاب داد و گریه منم وقتم کمه حتی برا خواب وقت ندارم این روزا شرایط فراهم میکنم ولی باهام همکاری نمیکنه 

اصلا بری سمت کتاب داد و گریه منم وقتم کمه حتی برا خواب وقت ندارم این روزا شرایط فراهم میکنم ولی باها ...

ببینننن اصلا جور نکش بذار دو بار ک درساش افتاد عقب یا تنبیهش کردن خودش سر عقل میاد .خودتو بزن ب بی خیالی هر وقت گفت نمیخوام بخونم بگو باشه مادر هر طور راحتی .چی میخواد بشه؟ سر دو بار مشق اخراجش ک نمیکنن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اصلا بری سمت کتاب داد و گریه منم وقتم کمه حتی برا خواب وقت ندارم این روزا شرایط فراهم میکنم ولی باها ...

وقتی اینجوری کرد بهش بگو پس تا شب حق نداری فلان کارو بکنی (حالا هرکاری که خیلی دوست داره انجام بده مثلا بازی با گوشی ...) واصلا تحت هیچ شرایطی باج نده حتی اگه بشدت گریه و التماس کرد باهاش سرسنگین باش و یجوری رفتار کن که اصلا این سروصدا و شلوغ کاریها برات مهم نیست یه چند بار انجام بدی متوجه میشه باید کوتاه بیاد 

یه علتی داره این عدم همکاری بچه .واضح نگفتین با نوشتن مشکل داره ؟ریاضی و...خوب یاد میگیره ؟حجم تکلیف زیاد نیست ؟

جو خانه کلا متشنج هست یا این ننوشتن عصبی تون کرده ؟

بهترین راه رها کردن وتوجه نکردن هست شما به پسرتون بگید توی این ساعت باید تکالیفت رو انجام بدید و اگر مشکلی داشتی من بهت کمک میکنم غیر از این دیگه نمیتونم برات کاری بکنم شما باید نشون بدید که براتون اهمیتی نداره چون می‌دونه شما حواستون هست کاری انجام نمیده بهتر هست بسپارید به معلم 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏