2777
2789

دوستان خصوصی پیام بدین و عکس موهاتونو ارسال کنید

توجه داشته باشید ک با عکس قیمت حدودی میدیم و قیمت دقیق رو حضوری میدیم خدمتتون چون باید جنس، رنگ، قد مو بررسی بشه و بعد قیمت داده بشه

هم کوتاهی در سالن داریم هم کوتاهی در محل شما

شهرای یزد، سمنان، اصفهان، شهرای استان اصفهان میریم خودمون کاشان هستیم یا میتونید خودتون تشریف بیارید سالن ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم کاشانی هستین؟ کجای کاشان هستش؟

نمیخوام خودم بیام واسه کسی دیگه می پرسم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

موها رو چه میکنید همیشه برام سوال بودمیفروشید دوباره ؟

کلاه گیس

واسه کار آموز های آرایشگری

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

تو سطل اشغالی میریزم ولی نمیدم به بقیه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...