2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا این مدل قرصا همه ش چرته یا اثر گذاریش فقط تا وقتی هست که قرص استفاده میکنی در کنارش صدتا عوارضم داره 

همیشه هر چیزی رو از راه درستش برو 

سینه هاتون کوچیکه میخوای بزرگ شه برو پروتز سینه کن فعلا پولشو نداری وام بگیر ،پس انداز کن در کل برنامه ریزی کن تا مثلا دوسال آینده این کارو انجام بده

منم برا چاقی صورت از این آشغالا زیاد خوردم تهش تا وقتی میخوردم صورتم تپل بود صدتا عوارض داشت کلی هم انداممو بهم ریخت ب این نتیجه رسیدم برم مثل آدم فیلر بزنم و زدم وخداروشکر راضیم

کلا این مدل قرصا همه ش چرته یا اثر گذاریش فقط تا وقتی هست که قرص استفاده میکنی در کنارش صدتا عوارضم ...

پروتز عوارض ندارع

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

پروتز عوارض ندارع

اولا پروتز دقیقا سایز سینه همون چیزی میشه که میخواین و کاملا به ایده التون میرسید

دوما دائمی هست 

سوما تمام عمل‌های زیبایی ممکنه عوارضی داشته باشه اما اگه پیش دکتر خوب و حرفه ای جراحی کنید این عوارض ب صفر میرسه 

و مطمئن باشید ضرر این قرصا خیلی بیشتر از جراحی هست

اولا پروتز دقیقا سایز سینه همون چیزی میشه که میخواین و کاملا به ایده التون میرسیددوما دائمی هست سوما ...

آخه میگن پروتز ده سال یبار باید عوض کنی 

تزریق برای سینه چطوره 

برای شیردهی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

آخه میگن پروتز ده سال یبار باید عوض کنی تزریق برای سینه چطوره برای شیردهی

پروزهای جدید اینطور نیس این چیزی که شما میگی برای پروتزهای قدیمی هست بازم خودتون تحقیق کنید اگه دیدید پروتز ب دردتون میخوره برید پروتز بذارید بهتر از روشای دیگه س

تزریق چربی وفیلر ب سینه کاملا اشتباهه و باعث افتادگی میشه و احتمال گوله گوله شدنش خیلی هست کلا کاره اشتباهیه