2777
2789
پروزهای جدید اینطور نیس این چیزی که شما میگی برای پروتزهای قدیمی هست بازم خودتون تحقیق کنید اگه دیدی ...

تو اینستا دیدم این مدل برای همین منصرف شدم اصلا 

بعد موقع شیردهی با دست خوردن مشکل نداره

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا دیدم این مدل برای همین منصرف شدم اصلا بعد موقع شیردهی با دست خوردن مشکل نداره

نه یکی از آشناهای ما عمل کرد دکترش بهش گفت هیچ مشکلی تو شیردهی و... نداری 

یه دکتر خوب انتخاب کنید و باهاش مشورت کنید

نه یکی از آشناهای ما عمل کرد دکترش بهش گفت هیچ مشکلی تو شیردهی و... نداری یه دکتر خوب انتخاب کنید و ...

پس خوبه ممنون عزیزم 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

گیاهی و عطاریه ک🥲

کاش ی قرص پیداشه واقعا حجم بده

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اره ای کاش یا اینکه عملش ارزون بشه ۴۰تومن اینا

الان ساده ترین عملاهم چهل نیس اونکه دسگه جای خود داره☹️

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...