2777
2789

من ۱۲ روزه پریودم قطع نمیشه... سونو نشان دهنده pco تخمدان چپه... آیا دلیل قطع نشدن پریودم اینه؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.. اولین باره این بلا برام نازل شده و تازه سونو دادم و فهمیدم

حتما باید بری دکتر دارو بده، حالا خوبه یه تخمدان اینجوریه و پریود میشی من پنج ساله هر دوش کیست داره و بدون دارو کلا پریود نمیشم 

به‌‌نظرم اگر PCOS داری تحت نظر دکتر باشخودمم دارم دارو می‌خورم

عزیزم نمیدونستم دارم و پریودهام منظم بود اولین باره اینجوری شدم... دکتر عمومی برام مدروکسی پروژسترون نوشت و گفت تا ۲ روز دیگه کم نشد بخور... داروی شما هم همینه؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
عزیزم نمیدونستم دارم و پریودهام منظم بود اولین باره اینجوری شدم... دکتر عمومی برام مدروکسی پروژسترون ...

الان توی سونو تشخیص دادن داری؟

من به طور طبیعی ۵-۶ ماه یه بار پریود می‌شدم

الان خیلی وقته دارم دارو می‌خورم

اسپیداکتون و سیبل

حتما باید بری دکتر دارو بده، حالا خوبه یه تخمدان اینجوریه و پریود میشی من پنج ساله هر دوش کیست داره ...

راست میگی؟ عجب بلای بدیه این pco  و نمیدونستم... من آزمایشم کم کاری تیروئید نشون داده و سونو pco حالا نمیدونم دلیلش کدومه و فوق تخصص غدد ۸ روز دیگه نوبت دارم...دکتر عمومی بهم مفنامیک و مدروکسی داده نمیدونم مصرف کنم یا نه؟؟؟

الان توی سونو تشخیص دادن داری؟من به طور طبیعی ۵-۶ ماه یه بار پریود می‌شدمالان خیلی وقته دارم دارو می ...

بله عزیزم رفتم سونو و تشخیص pco تخمدان چپ داده... تا حالا پریودی منظمی داشتم و اولین باره اینجور میشم...

راست میگی؟ عجب بلای بدیه این pco و نمیدونستم... من آزمایشم کم کاری تیروئید نشون داده و سونو pco حال ...

خیلی بده من ریزش مو جوش چاقی، حالا وضعیت تو خیلی بهتر از منه، تیرویید هم تاثیر داره چون هورمون ها رو بهم میزنه، نه نخور برو همون غدد دارو بده 

خیلی بده من ریزش مو جوش چاقی، حالا وضعیت تو خیلی بهتر از منه، تیرویید هم تاثیر داره چون هورمون ها رو ...

باشه عزیزم... ممنون از راهنماییت