2777
2789

نميدونيد چي شد گفت خواهر خودتم دعوت نميكنى گفتم تو چيكار به خواهر من دارى وقتي خواهرتو احترام نزاشته دخترم دنيا اومد نيومد پس جشنشم دعوت نميكنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا كه شد،گذاشت از خونه رفت من فقط موندم چطورى سنگ اين بي ارزش به سينه ميزنه

تولد همینجوری زحمتش زیاد

اگه بچه ات هم کوچیکه که خستگی وزحمتش بیشتر میشه

با یه رستوران تموم کن

هیچ کس هم دعوت نکن

ارامشت  الویته

[QUOTE=395447504]تولد همینجوری زحمتش زیاد اگه بچه ات هم کوچیکه که خستگی وزحمتش بیشتر میشه با یه رستوران تموم کن هی ...[/QUOT

تولد انچنانى نميگيرم فقط ميخوام شام خانواده هر دومونو دعوت كنم

الان خواهر شوهرش ب این ارزش نذاشته این صداش کنه سیاست کرده؟

عمرا صداش نميكنم فقط از اين ناراحتم چرا همسرم طرفداري اونو ميكنه،فقط اين مورد كوچيكه بخوام بي احترامى هاشو بگم بايد براي هر كدوم يه تاپيك جدا بزنم

عمرا صداش نميكنم فقط از اين ناراحتم چرا همسرم طرفداري اونو ميكنه،فقط اين مورد كوچيكه بخوام بي احترام ...

در هر صورت مرد بدونه مشکل خواهرش هم بوده طرفشو میگیره خجالت نکشه 

تو نباید بگی چون نیومده صدا نمیکنم 

باید میگفتی این بچه رو ک از خونه مادرم نیوردم این بچه ماله تو تو مرد من و تکیه گاه منی میبینم ب تو و بچمون بی تفاوتم ناراحت میشم چون دوس ندارم کسی ب تو بی احترامی کنه چون تو چشم من تو همه کسی

در هر صورت مرد بدونه مشکل خواهرش هم بوده طرفشو میگیره خجالت نکشه تو نباید بگی چون نیومده صدا نمیکنم ...

شوهرم از نظر اخلاقي صفر انقد رومون تو روي هم باز شده كه اصلا نميتونم اينطورى صحبت كنم