2777
2789
عنوان

زنداداشم قهر کرده رفته بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 31 پست
اتفاقا کال زنداداشته که همه مسائل رو باز کرده برای خانوادش نترس اون حامله س طلاق نمیگیره یه مدت پیگی ...

نه بخدا داداشم اصلا اونجوری نیست شرایط زندگیش یکم بده تازه ازدواج کرده بدهی داره نمیتونه زیاد خرج کنه دعوا سر لباس و گوشت قرمزه 

بخدا فقط ۳ ماه اومدن خونه خودشون چند بار دیدیم که گوشت قرمز گرفتن میگه باید هفته ای سه وعده بخورم 

🥰

بعضی خانواده ها واقعن نفهم هستن اصلا پخته نیستن نصیحت بلد نیستن فقط هیزم بیار معرکه میشن خوب بشنید خیلی قشنگ ومودبانه با دختر ودامادتون حرف بزنید

واسه همینه میگن قبل ازدواج خوب خانواده ها رو بشناسید تحقیق کنید اونایی ک فضول وشلیته هستن همه میشناسنشون ادم ابرودار هم از دور پیداست

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگ میخای دعواشون بخابه ب داداشت بگو هورموناش ریخته به هم متوجه نیست چی داره میگه درکش کن اللن زن حامله شاید بگه برام آووکادو بیارین ولی نخوره فقط هوس کنه یا بهش بگو میترسه هوس کنه نخوره بچه چیزیش بشه 

بهش ازین حرفا بزن ماسمالی کن به زنش اس بده که اشتی کنن تا برگرده اگ مبخای فعلا مشکلی تو زندگیشون پیش نیاد

نه بخدا داداشم اصلا اونجوری نیست شرایط زندگیش یکم بده تازه ازدواج کرده بدهی داره نمیتونه زیاد خرج کن ...

اگه درک نمیکنه همون خونه باباش بمونه هفته ای سه وعده گوشت قرمز بخوره 

والا چقدر زشته این حرکت من بعد از ازدواجم تو یه موقعیت هایی قرار گرفتم که تا صد سال برای کسی تعریفش نمیکنم چطور بعضیا انقدر راحت همه چیو میریزن بیرون 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خانمش حامله اس خاعر خانمش که حامله نیس هورموناش بهم ریخته مگ هر حرفی رو زده!! حالا گوشتم انقد ارزون ...

نه میگه وقتی رفتم دنبالش خواهرش و مامانش می‌گفت هر وقت جدا بشه مثل کوه پشتتیم باباش مرده 

🥰

خسیسه داداشتت؟؟خرید خونه نمیکنه؟؟؟

بابا سه ماه ازدواج کرده کلی قرض داره حتی میخواست پول منو ازم بگیره انقد زیر فشاره بعد میگیره مثلا تو این سه ماه من دیدم فقط ۲ بار گوشت قرمز گرفته و خودش میگه هرروز مرغ میخورم حالم از مرغ بهم میخوره 

🥰

استارتر اگ میخای دعواشون بخابه ب داداشت بگو هورموناش ریخته به هم متوجه نیست چی داره میگه درکش کن الل ...

نه دنبال بهونس که خونش رو جدا کنه میگه همش بهونه میاره میگه با بابات نرو سرکار و مامانت تو زندگیم دخالت می‌کنه 

حالا من از مامانم بدم میاد تو تاپیکام هست اگه اونجوری با عروساش باشه میگم ولی فرشتش واسه اونا

🥰

نه دنبال بهونس که خونش رو جدا کنه میگه همش بهونه میاره میگه با بابات نرو سرکار و مامانت تو زندگیم دخ ...

خب بزارین جدا شن برا چی خونه مفتی بشینن بدید اجاره بیکارین سرتون درد میکنه عروس کنارتون باشه

دقیقااا والا نازکشیدن خبلیم خوبه ای کاش صحبت خورد خوراک نمیکرددد حالا شوهره مگ فراموش میکنه غرورش شک ...

اره جلو خانواده اصلا نباید دعوا کرد

خب ببین بضی مردا کم می زارن تو خورد و خوراک ، و بر ی دختری که خونه باباش خورده سخته شوهرش میوه درس درمون نگیره خب

خب بزارین جدا شن برا چی خونه مفتی بشینن بدید اجاره بیکارین سرتون درد میکنه عروس کنارتون باشه

مفتی که نیست داداشم و بابام شراکتی خونه ساختن مغازه پایین هم شریکن حتی یدونه ماشین داریم اون هم شریک اند نمیتونن جدا شن

🥰