2777
2789
عنوان

من بیست و یک سالمه خواستگارم بیست و سه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 76 پست
من هیچ جوره نمیتونم با پسرای این سنی ارتباط بگیرم ریسک بزرگیه مسئولیتت بی اندازه زیاد میشه

بالاخره نظر خودته چون قراره یه عمر باهاش زندگی کنی اگر از همین الان که نیومده هم خوشت نمیاد ازش ردش کن بنظر منم سنش زیاد مناسب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست.مرد اگه تعهد داشته باشه به زندگیش هر سنی باشه فرقی نداره.ولی اگه طرف ، آدم با قید و ب ...

تعهد درسته ولی سن کم برا پسر یه نکته خیلی مهمه. و کامنتی که دوست ۱۹ سالمون گذاشته حقیقته. 

قبولخب منم معیار هایی داشتمشوهرم پارسال که اومد ۲۲ سالش بود و جای باباش استخدام شده بود کارمند فولاد ...

خب من اول خودم رو میسنجم ک میتونم ارتباط بگیرم یا ن و البته تجربش رو هم داشتم لذتی برام نداشته و اصلا نتونستم کنار بیام،اول ب این موضوع دقت میکنم و بعد شرایط طرف چون شغل و پول رو میشه همه جوره ب دست اورد 

نه اینطور نیست.مرد اگه تعهد داشته باشه به زندگیش هر سنی باشه فرقی نداره.ولی اگه طرف ، آدم با قید و ب ...

عزیزم من کاری ب تعهد ندارم 

زن عقلش زودتر کامل میشه تا مرد و این فاصله سنی رو من نمیپسندم 

خیلی کم پیش میاد یه پسر این سنی مسئولیت زندگی رو به عهده بگیره

شما دوست داشتی و شوهر کردی و راضی ام هستی درسته؟خداروشکر،ولی دلیل نمیشه همه مثل شما راضی باشن چون همه نمیتونن مثل شوهر شما مردونگی توی رابطه داشته باشن(توی این سن)

عزیزم من کاری ب تعهد ندارم زن عقلش زودتر کامل میشه تا مرد و این فاصله سنی رو من نمیپسندم خیلی کم پیش ...

خوب عزیزم حالا منم نگفتم برو بله بده.شما اومدی تاپیک زدی منم تجربمو گفتم. دعوا که نداریم.ان. شالله شما با یه اقای پخته شوهر کنی.فکرکردم تاپیک گذاشتی از تجربه های بقیه بقیه استفاده کنی ولی نه تایک زدی حرفتو تایید کنی.

خوب عزیزم حالا منم نگفتم برو بله بده.شما اومدی تاپیک زدی منم تجربمو گفتم. دعوا که نداریم.ان. شالله ش ...

عزیزم هر کس نظرشو گفت مگه دعوا کردیم؟ من همدردی خواستم چون گفته بودم ک دوست ندارم