2777
2789
عنوان

من بیست و یک سالمه خواستگارم بیست و سه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یک آدم اندازه سنش نفهمه و درک و عقلش کمتر باشه ولی کم پیش میاد بیشتر از سنش درک و فهم داشته باش ...

قربون دهنت ممنون ک انقدر فهمیده صحبت کردی اینکه میگن مگه چیه تعجب میکنم.. عواقب خوبی نداره 

قربون دهنت ممنون ک انقدر فهمیده صحبت کردی اینکه میگن مگه چیه تعجب میکنم.. عواقب خوبی نداره

نه نمیشه این حوری بگی باید یه بار هم شده طرف راببینی. ولی اگه خودت و طرف مذهبی نیستید قبول نکن.

نه نمیشه این حوری بگی باید یه بار هم شده طرف راببینی. ولی اگه خودت و طرف مذهبی نیستید قبول نکن.

عزیزم از صد درصد ۹۹ درصد پسرای کم سن بعد ازدواج ادم رو پشیمون میکنن شوهر شما جز اون ی درصد بوده 

من کلا نمیپسندم برای خودم(ن ک چیز بدی باشه)چون هر کس ی روح ازاده و با یسری چیزا کنار میاد و با ی سری ...

قبول

خب منم معیار هایی داشتم

شوهرم پارسال که اومد ۲۲ سالش بود و جای باباش استخدام شده بود کارمند فولاده الان

خونه داشت، ماشین هم گرفتیم

دیدم هم شرایط اوکیه هم پسر خوب و پاکیه

گفتم چرا که نه

۲۸ 

من ۱۹ سالمه اما اگه اجازه بدید میخوام نظر بدم در این مورد 

کلا پسرا از نظر بلوغ عقلی یه چهار پنج سال و یا حتی بیشتر از دخترا عقب ترن (البته استثنا هم داریم)

من خودم با یه پسر ۲۳ ساله ارتباط داشتم و خب تقریبا در حد همون یه دختر ۱۸ ۱۹ ساله بوده

و بنظرم تو این سن زیاد چیزی از مسئولیت زندگی و زن و بچه و در کل اینجور چیزا حالیشون نیست بیشتر هیجان دارن

و به اصطلاح میشه گفت کلشون داغه 

شاید از ۲۶ ۲۷ سالگی بیشتر عاقل بشن چون (باز نظر شخصی منه و این نظر بر طبق داداش بزرگتریه که دارم چون واقعا داداشم از ۲۶ به بعد نمونه یه مرد با مسئولیت بود و خب همینم هست که تو زندگیش موفقه و خانومشم ازش راضیه )

من ۱۹ سالمه اما اگه اجازه بدید میخوام نظر بدم در این مورد کلا پسرا از نظر بلوغ عقلی یه چهار پنج سال ...

عزیزم با سنت کمت ولی عاقلانه ترین و منطقی ترین  کامنتو نوشتی.مرسی از درک و شعورت.

عزیزم از صد درصد ۹۹ درصد پسرای کم سن بعد ازدواج ادم رو پشیمون میکنن شوهر شما جز اون ی درصد بوده

نه اینطور نیست.مرد اگه تعهد داشته باشه به زندگیش هر سنی باشه فرقی نداره.ولی اگه طرف ،

آدم با قید و بندی نباشه سن که کمتر باشه بیشتر میزنه جاده خاکی.