2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر مالی یه شرکت خصوصی هستم،اما جدیدا حس میکنم مغزم دیگه کشش نداره،مطالب رو نمی گیرم ،سوتی زیاد میدم،نمی دونم واقعا چیکار کنم ،از طرفی دلم میخواد دیگه کار نکنم از طرفی میگم اگه بازنشسته کنم خودمو شاید اوضاع مغزم بدتر بشه ،۴۳ سالمه

دانشجو 

مجرد 

ان‌شالله که خوب بگذره

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

مهندس هستم توی وزارتخانه راه کار میکنم اره شغل همسرم رو خیلی دوست دارم الیته نا گفته نماند موقعی که با من ازدواج کرد این شغل رو نداشت 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

مدیر مالی یه شرکت خصوصی هستم،اما جدیدا حس میکنم مغزم دیگه کشش نداره،مطالب رو نمی گیرم ،سوتی زیاد مید ...

من بودم اگر نیاز نداشتم کارم رو کم میکردم شده ده تومان بگیرم

مدیر مالی یه شرکت خصوصی هستم،اما جدیدا حس میکنم مغزم دیگه کشش نداره،مطالب رو نمی گیرم ،سوتی زیاد مید ...

منم جدیدا بشدت حواس پرت شدم طوریکه هفته پیش گوشیم رو محل کار جا گذاشتم ، هر چی جلو تر میرم بی حوصله تر مبشم اثرات پیریه فکر کنم البته خوابم کمه ۳ ساعت میخابم 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است