2777
2789
شما از اول ازدواج شاغل بودید و یا بعد ازدواج صحبت کردید در این مسائل اختیار پول خودتون دست خودتون هس ...

خرج خونه نمیدن و‌چیزی برای خونه نمی خرن  میگن ندارم قسط میدم و خانم مجبور میشه خرید کنه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما هم خودتون و هم همسرتون مشاوره درمانی رو شروع کنید یعنی قبل از هرچیزی با همسرتون صحبت کنید ...

با وجود اینکه پشیمونی تو کارش نیست و نمیخواد تغییر کنه و هنوزم بی احترامی ها ادامه داره مشاوره بازم کارسازه؟

ما قبلا مشاوره رفتیم بی فایده بوده و ساز خودشو میزنه

خرج خونه نمیدن و‌چیزی برای خونه نمی خرن میگن ندارم قسط میدم و خانم مجبور میشه خرید کنه

عزیزم خانومایی که شاغلن و درآمد دارن باید اول زندگی در این مورد با همسرشون صحبت کنن تقریبا همه چیز رو مشخص کنن اما اگه این مورد رعایت نشده به نظرم اول خانوم مطمئن بشه واقعا آقا راست میگه که نداره یا نه دروغ میگه اگه راست باشه و درواقع خانوم میتونه برای برقراری آرامش تو زندگیش یه جاهایی خرج زندگی رو برعهده بگیره اما نه کامل به طوری که همه ی خرج زندگی روی دوش آقا باشه اما اگه آقا دروغ بگه اولین راه حل گفتگو هست خانم و آقا باهم حرف بزنن به نظرم از مشاوره ی حضوری حتما در این مورد استفاده کنید 

آخه برای آزمایش هم میگن که خیلی کارها میتونن انجام بدن که منفی بشه

به نظرم با یه پزشک صحبت کنید و بهشون بگید که ازمایش اعتاد براشون بنویسن ولی در واقع به همسرتون نگید به بهانه ی چکاپ سالیانه و سلامتی ببرینشون آزمایشگاه البته حتما حتما از مشاوره ی حضوری کمک بگیرید سهل نگیرید مسئله رو 

با وجود اینکه پشیمونی تو کارش نیست و نمیخواد تغییر کنه و هنوزم بی احترامی ها ادامه داره مشاوره بازم ...

عزیزم شما خودتون بعدا مشاوره هارو ادامه دادید یعنی میخوام بدونم مشاورتون صلاح دونست به ادامه ی این رابطه یا نه ؟!

عزیزم شما خودتون بعدا مشاوره هارو ادامه دادید یعنی میخوام بدونم مشاورتون صلاح دونست به ادامه ی این ر ...

ما چند جلسه رفتیم والا اقا فرمودن دیگه نریم پول الکی میگیرن اینا نرفتیم

مشاوره درباره ادامه یا عدم ادامه اون نظری نداد

ولی میگفت اقا باید جلسات خیلی زیادی بیاد چون مشکلات کودکی زیادی داشته و مثل اینکه درمانش طول میکشه

دیگه نرفت خلاصه هرچیم مشاوره گفت انگار کشک بود من تمام تلاشمو کردم مو به مو اجرا کنم حرفاشو ولی یه طرفه نمیشه

بعد جلسات مشاوره بهم میگفت مقصر تویی تو باید تغییر کنی. الانم از کرده خودش پشیمون نیست معتقده من بی لیاقتم

حس میکنم مشاوره نمیتونه دیگه واسم راهی باشه

الانم تو پروسه دادگاهیم

عزیزم خانومایی که شاغلن و درآمد دارن باید اول زندگی در این مورد با همسرشون صحبت کنن تقریبا همه چیز ر ...

اقا  داره ولی همش رو‌میده قسط و درواقع پولش سرمایه گذاری میکنه..وچیزی براش نمیمونه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ما چند جلسه رفتیم والا اقا فرمودن دیگه نریم پول الکی میگیرن اینا نرفتیممشاوره درباره ادامه یا عدم اد ...

به ظاهر با مشاوره موافقت میکنه مشکلی نداره ولی وقتی میریم انگار آب تو هاون کوبیدنه

ما چند جلسه رفتیم والا اقا فرمودن دیگه نریم پول الکی میگیرن اینا نرفتیممشاوره درباره ادامه یا عدم اد ...

هی میگه برگرد بیا از اول شروع کنیم

ولی هیچ تغییری تو رفتارش نمیبینم که امید بگیرم

عزیطم کاش بدون اطلاع از همسرتون خودتون میرفتید مشاوره و باز این جریانات و بهشون میگفتید و در مورد چگونگی ادامه ی رابطه هم مشاوره میگرفتید البته دادگاهم به نظرم ارجاع میده به مشاور