2777
2789
من مادرم تنهاست؛بیماره؛شوهرم به خواست خودش خونمون رو اجاره داد اومد واحد بغل مامانم نشست؛حالا میگه ب ...

عزیزم یعنی میگه برید خونه ی خودتون و پاشید از واحد کنار مادرتون؟

مشاوره قبل از ازدواج بهتره چند جلسه باشه؟حرمت های بین دوتا خانواده تو عقد از بین رفته باشه و شوهر هم ...

عزیزم اصولا مشاوره های قبل ازدواج به این صورته که از هردو نفر تست شخصیت گرفته میشه بعد با توجه به تست ها شاید دو جلسه یا سه جلسه البته بستگی هم داره در مواردی 

عزیزم مشکلی که پرسیدید بله قابل حل هست با مشاوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یعنی میگه برید خونه ی خودتون و پاشید از واحد کنار مادرتون؟

نه کلا از اینجا بریم؛خونه هامون تو یه محل هستن؛یعنی بریم یه جا برای مدرسه بچه؛کلا شوهرم کمالگراست؛ما شرق تهرانیم میگه بریم بعد این همه سال مستاجری شمال تهران که یه وقت بچه کم نیاره جلوی بچه همکارهاش مدرسش بد باشه؛درصورتی که منم مدرسه خوب برای بچم گیر اورده بودم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
سلام وقتتون بخیر باشه امکانش هست کمکم کنند ممنونمهمسری که به زنش تهمت اعتیاد میزنه و واقعا فکر میکنه ...

عزیزم اون آقا خودشون هم اعتیاد دارن ؟ یا خانم قبلا سابقه ی اعتیاد داشته ؟ اقا سابقه ی شکاکیت توی بقیه ی مواردم داره یا خیر؟

نه کلا از اینجا بریم؛خونه هامون تو یه محل هستن؛یعنی بریم یه جا برای مدرسه بچه؛کلا شوهرم کمالگراست؛ما ...

باهاشون صحبت کردید کامل؟ اگر نکردی با ملایمت صحبت کنین اولین راه حل هر چیزی صحبته بهشون بگید که تو شرق تهران هم بچمون میتونه تو بهترین مدرسه تحصیل کنه و هم اینکه من حواسم به مادرم باشه 

باهاشون صحبت کردید کامل؟ اگر نکردی با ملایمت صحبت کنین اولین راه حل هر چیزی صحبته بهشون بگید که تو ش ...

اخرش به حرف من میرسه؛دعوامون برای سال بعده؛ولی مثلا میخواد منت بزاره؛مفت نشسته تو خونه شیک و نو

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اخرش به حرف من میرسه؛دعوامون برای سال بعده؛ولی مثلا میخواد منت بزاره؛مفت نشسته تو خونه شیک و نو

عزیزم اصلا صحبت هاتون با تندی نباشه یعنی اگه ملایمم صحبت میکنید اخرش نه میارن شما عصبانی نشید و از کوره در نرید بگید باشه منم به حرفای تو فکر میکنم تا هرچی به صلاح زندگیه مشترکمونه اونو انجام بدیم اولویت اول من خوانواده امه شماهایین

عزیزم درباره زندگی خودم هست نمیدونم که همسرم اعتیاد داره یا نه الان یک سال هست که از این حرفها میزنه ...

عزیزم به نظرم اول باید مطمئن شد که اعتیاد دارن یا نه چون رفتاراشون عادی نیست و حتی توهم دارن به نظرم به هر بهانه ای که شده از اعتیادشون اول مطمئن شید 

میتونین بگین چطوری قابل حله

عزیزم حتما هم خودتون و هم همسرتون مشاوره درمانی رو شروع کنید یعنی قبل از هرچیزی با همسرتون صحبت کنید و راضیشون کنید باهم برید مشاوره بهشون بگید اگه این زندگی ذره براشون مهمه باهم برید مشاوره تا مشاور مسائل بینتونو قضاوت کنه