2777
2789
عزیزم واضح تر میگین منظور چیا رو می شمرین؟

مثلا دارم با یکی حرف میزنم در ظاهر  دارم با اون صحبت میکنم یا دارم به حرفاش گوش میدم 

ولی تو ذهنم دارم در کابینت های آشپزخونه رو میشمرم 

یا مثلا  ضلع های سقف پذیرایی و اتاق ها رو 

گاهی اجزای صورت طرف رو صد بار میشمرم مثلا یه چشم دو تا ابرو  دو تا گونه همینجوری پیش میرم یهو میبینم رو عدد ۱۰۰ هستم به خودم میام 

متوجه میشم خیلی وقته دارم میشمرم حواسم نیست

من با ی پسر رفیقم بعد این همجن... گراس ، از اونور میگه منو دوست داره، بعد خودش میاد درمورد رابطه هاش ...

عزیزم اگر موردی که میگید یعنی هم جن.. گرا باشن این خودش بیماریه بزرگیه تا درمان نشه اصلا ازدواج پیشنهاد نمیشه اصلااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مفصل باهاش صحبت کنید و توضیح بدید که این کارشون چقدر تو زندگیتون مشکل به وجود آورده و چقدر ...

انقد صحبت کردم باهاش 🥲

ی مدت خوب بود ولی گفت حس بدی بهم دادی.وقتی میرم تو یه جمع میترسم خراب کاری کنم یا یچیزی بگم تو ناراحت شی. دیگه مهمونیا بهم خوش نمی‌گذره و....

دیگه دیدم سوراخ لایه ازون هم داره میندازه تقصیر من رهاش کردم و بدتر شد

من مادرم تنهاست؛بیماره؛شوهرم به خواست خودش خونمون رو اجاره داد اومد واحد بغل مامانم نشست؛حالا میگه باید بریم به خاطر مدرسه بچه سال بعد؛چه رفتاری کنم؟ناراحتم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
انقد صحبت کردم باهاش 🥲ی مدت خوب بود ولی گفت حس بدی بهم دادی.وقتی میرم تو یه جمع میترسم خراب کاری کن ...

عزیزم اگر خودتون صحبت کردید با تمام ملاحضلات و جواب نداده سعی کنین از کسی که همسرتون بهش اعتماد داره کمک بگیرید مثلا یه نفر که باهاش صمیمی هست یا حتما پیش مشاور به طور حضوری برین وتا مشاور باهاش صحبت بکنه

نه چون زیاد اذیتم نمیکنه این مورد از بچگی اینجوری بودم

ببنید اگر این مشکل خیلی جدیه و داره به شدت ازارتون مده باید سراغ رولن درمانگر برید ولی اگه زیاد حاد نیست شروع کنید به تمرین کردن برای مثال کتاب بخونید مثلا نیم ساعت در نظر بگیرید و تویه اون نیم ساعت سعی کنید تمام تمرکزتون به کتاب باشه ترجیحا توی جای خلوت بدون حواست پرکنی مثلا رو به دیوار سفید 

مشکل از اول دور بودن بود

عزیزم اگه منظورتون دور بودن از خوانواده هست سعی کنین اول از ارتباطات تلفنی شروع کنید اگه قبلا هفته ای یه بار زنگ میزدید الان بکنید سه بار و کم کم این ارتباط و زیاد کنید