2777
2789
عنوان

پریودی که قطع نمیشه

69 بازدید | 9 پست

الان ۱۲ روزه که پریودم و قطع نمیشه... آزمایشهام کم کاری تیروئیدو نشون داده و سونو pco تخمدان چپ.... کسی تا حالا اینجور شده؟ من اول بارمه که اینجوری میشم و الان خیلی بابتش اعصابم خرابه... وقت دکتر گرفتم تا هشت روز دیگه نوبتم میشه... اگه تجربه ای دارین لطفا بگین..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
خیلی نوبتت دیرهتخمدانت کیست داره فکر کنم برای همون تموم نمیشه

دکتر سونو گفت کمی کیست ریز توی تخمدان چپت هست ولی مشکل خاصی نداری...الان نمیدونم بخاطر کیسته که اینجورم یا تیرویید کم کار؟؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نوبتت دیرهتخمدانت کیست داره فکر کنم برای همون تموم نمیشه

دکتر عمومی بهم مفنامیک داده و مدروکسی پروژسترون... گفت مفنامیکو بخور ولی مدروکسی را اگه تا دو روز دیگه کم نشد بخور....

دکتر سونو گفت کمی کیست ریز توی تخمدان چپت هست ولی مشکل خاصی نداری...الان نمیدونم بخاطر کیسته که اینج ...

تو تیروئید کم کار دو حالت داره یا پریودیت خونریزی شدید داری یا کلا فاصله ی دوتا دوره ات زیاد میشه و خونریزیت کم میشه

اگه میتونی نوبت زودتر بگیر

تو تیروئید کم کار دو حالت داره یا پریودیت خونریزی شدید داری یا کلا فاصله ی دوتا دوره ات زیاد میشه و ...

عزیزم دکتر تیروئیدی که قبلا تحت نظرش بودم فوق تخصصه و نوبت دهیش فقط اینترنتیه و زودتر نداره نوبت

من عمومی زیاد قبول ندارممتخصص بهتره

آره نمیدونم پروژسترونو شروع کنم یا نظر دکتر تیروئیدمو بگیرم