2777
2789
عنوان

کیا دو روز پیش طلا فروختن

154 بازدید | 10 پست

من فروختم دوباره رفت بالا خیلی پشیمونم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ واس خرید خونه یا ماشین بوده چرا ناراحتی اگ الکی فروختی که هیچی حقته

برای ثبت نام مسکن ملی،مسکن های ملی هم خیلی به دلم نیست پرته ،ولی از ناچاری که خونه داشته باشم،ولی فرصت داشتم یه ۱۵ روز دیگه صبر کنم نکردم،یه چیزی بیوفته به ذهنم تا انجام ندم ول کن نیستم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
چنده الان ؟

الان فک کنم ۸و ۷۰۰

برای ثبت نام مسکن ملی،مسکن های ملی هم خیلی به دلم نیست پرته ،ولی از ناچاری که خونه داشته باشم،ولی فر ...

خب دیگه مبارکت باشه همونو اوکی شد میفروشی میری یجا کوچیک میگیری

نگران نباش

ناراحت نباش گرمی صد تومن دویست تومن همش گرون شده چیز زیادی نمیشه در مجموع فروشت

آره یه ۱۰ روزی ریزش داشت گفتم تا پایین نیومده بفروشم،ولی دوباره رفت بالا ،میگن تا ۱۰ تومنم میره

خب دیگه مبارکت باشه همونو اوکی شد میفروشی میری یجا کوچیک میگیرینگران نباش

ممنون،با این وضعیت مملکت ما میبینی دو روز دیگه قیمت طلا از خونه و ماشینم زد بالا ،مملکت نیست که 

چند فروختی

گرمی ۸ و ۵۰۰ بود ولی بفروشی از تابلو یه مقدار پایین تر میخرن