بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1441 عنوان شات از پیام 190 بازدید | 5 پست بجه ها خیلی مهمه لطفا بگید کارت سوخته یا هنوز فعاله و نسوخته؟تورو خدا بگید جایی هستم که به بانک دسترسی ندارم کارت سوخته باشم بدبخت میشم من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰 1404/06/25 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 9509 گفته اگه یباردیگه رمز رو اشتباه وارد کنی کارتت مسدود میشه اگه یادت رفته رمزشو یه اپلیکیشن آپ نصب کن با رمز پویا پولتو انتقال بده کارت دیگه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1441 گفته اگه یباردیگه رمز رو اشتباه وارد کنی کارتت مسدود میشه اگه یادت رفته رمزشو یه اپلیکیشن آپ نصب کن ... یعنی هنوز میشه از کارت استفاده کرد؟ من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 9509 یعنی هنوز میشه از کارت استفاده کرد؟ آره گلم اگه اشتباه وارد کنی میسوزه ها هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1441 مسدود شده یعنی دیگه نمیشه از کارت استفاده کرد؟ من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰
بندههههخدااا مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1441 آره گلم اگه اشتباه وارد کنی میسوزه ها اها مرسی خدا خیرت بده💜 من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰