2777
2789
عنوان

نی نی یار ببخشید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 52 پست
شاید گوشیش پیش کسیه

پیش خودشه میدونه اینجا پست بزاره از بیخ پاره هست 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

پیش خودشه میدونه اینجا پست بزاره از بیخ پاره هست

چرا شات نمی‌ذاره ببینم قضیه چیه؟

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شات نمی‌ذاره ببینم قضیه چیه؟

اسارتر کاربرا میگن‌شات بزار 

بزار ببینیم فازش چی بوده

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

داش محسن شما بعنوان هِد سایت قضیه رو مدیریت کن

والا من نه این تاپیک هر تاپیکی این بچه پرووها باشن توکتم‌ نمیره و باید اش و لاشش کنم 

والا من نه این تاپیک هر تاپیکی این بچه پرووها باشن توکتم‌ نمیره و باید اش و لاشش کنم

عصبی نشو داش، 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

عصبی نشو داش،

عصبی نیستم 

این‌بچه خوشکل اصلا ارزش عصبی شدن داره اینو باید دورش سیم خاردار بکشی کسی بوسش نکنه 

عصبی نیستم این‌بچه خوشکل اصلا ارزش عصبی شدن داره اینو باید دورش سیم خاردار بکشی کسی بوسش نکنه

دمت گرم 🤩👍