2777
2789
شما انتخاب درستی داشتید قطعا..عذاب وجدان ناشی از بی‌تعهدی به همسر آینده به نظرتون منطقیه؟

درست انتخاب کن 

حتی اگه دیر انتخاب کنی اشتباه انتخاب نکن

و اینو یادت باشه

اگه کاری رو نمی تونی بگی نکن

چون ناخنک به حرام دسترسی به حلال رو به تعویق میندازه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

درست انتخاب کن حتی اگه دیر انتخاب کنی اشتباه انتخاب نکنو اینو یادت باشهاگه کاری رو نمی تونی بگی نکنچ ...

رابطه‌ای که توی نوجوونی‌ تجربه کردم، مجازی بود و خب اتفاقی صورت نگرفت. این رابطه انتخاب من هم نبود، چون می‌دونستم که هنوز بچه‌ام. منتها اون آقا گریه می‌کرد و شرایط بغرنجی داشت و من هم می‌ترسیدم که رهاش کنم.. و خب با عقاید اشتباه که اولین مرد باید شوهر آدم باشه و کم عقلی‌های بچگی آینده تحصیلی و زندگیم رو به خطر انداختم و متوجه شدم که ارزشش رو نداشت. گاها فکر می‌کنم که باید با همین آدم ازدواج کنم چون اولین مرد زندگیم بوده

درکل ممنونم بابت راهنماییتون💕

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه‌ای که توی نوجوونی‌ تجربه کردم، مجازی بود و خب اتفاقی صورت نگرفت. این رابطه انتخاب من هم نبود، ...

عزیزم ابدا ذهنت رو درگیرش نکن

فقط آسیب های روحی و پیشرفت ها رو جبران کن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی