2777
2789

برای قد کشیدن 

برای زنگ خونه مردم رو زدن و فرار کردن. 

برای تو کوچه بازی کردن 

برای کودکی کردن دنبال یه توپ دوییدن 

برای تو زنگ تفریح دست همکلاسی هارو گرفتن و و چرخیدن و شعر خوندن 

برای عروسک بیبی بن که عین مادر براش بودیم.  

برای تو کوچه موکت پهن کردن و خاله بازی کردن. 

برای گل بازی کردن رو هم خاک ریختن از شن بالا رفتن 

برای با بالش خونه ساختن 

برای اینا دیگه دیره. 

نه که دیره بنظرم تو سن کمتر قشنگتره لذت بیشتری داره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای قد کشیدن برای زنگ خونه مردم رو زدن برای تو کوچه بازی کردن برای کودکی کردن دنبال یه توپ دوییدن ب ...

من چون بچه دار نمیشم گاهی این عروسک های بچگیمومحکم بغل میکنم اتفاقا الان بیشتر بهم لذت میده ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست، ولی به شرطی که ماهی تو آب مونده باشه... 

برای من که سی شهریور نوزده سالم تموم میشه واقعا زندگی که الان دارم عقلی که الان دارم اگه شانزده سالگی داشتم چییییی میشد. ولی حیف که اونموقع اینچیزا رو نمیفهمیدم. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

برای قد کشیدن برای زنگ خونه مردم رو زدن و فرار کردن. برای تو کوچه بازی کردن برای کودکی کردن دنبال یه ...

برای سرسره بازی تو پارک. 😔تو دلم مونده 

برای ۱۷ ساله بودنهمینبرای هیچی دیر نیست

دیدگاه شما نسبت به اشتباهات ۱۶ ۱۷ سالگی چیه؟

میشه جبران کرد؟ ( منظورم انتخاب‌های اشتباه و آدمای اشتباهه ) و اینکه درمورد روابط قبلی باید به همسر آینده چیزی رو توضیح داد؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

دیدگاه شما نسبت به اشتباهات ۱۶ ۱۷ سالگی چیه؟میشه جبران کرد؟ ( منظورم انتخاب‌های اشتباه و آدمای اشتبا ...

سلام

راستش من این سن رو سن رابطه شخصی با افراد جنس مخالف نمی‌دونم . پس طبعا اشتباهی هم برام تعریف نشده. 

در رابطه با همسر من همه چیو گفتم . نه با جزییات بلکه اگر چیزی بود که روزی امکان داشت از طریق دیگه ای متوجه بشن گفتم و پنهانکاری نکردم. 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

گاهی اخر شبها برو پارک و اینکارو بکن مشکلش چیه ....گاهی بخند و یاد بچگی و خانوادت باش ...

شوهرم میگه زشته دخترمون باید سرسره بازی کنه نه تو

سلامراستش من این سن رو سن رابطه شخصی با افراد جنس مخالف نمی‌دونم . پس طبعا اشتباهی هم برام تعریف نشد ...

شما انتخاب درستی داشتید قطعا..

عذاب وجدان ناشی از بی‌تعهدی به همسر آینده به نظرتون منطقیه؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد