2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز که پیامک اومد این تاپیک رو زدم .من کد ۵ خورده بودم .پیامک اومده بود که بیا ارزیابی مجدد

منم کد پنج خوردم رفتید مصاحبه مجدد بهتون چی گفتن؟

به من فعلا خبر ندادن اگه میشه از تجربیات خودتون بگید 

همه ی رشته هایی که انتخاب کردم رو کد خوردم ترازم خیلی بالا بود احتمال میدم واسه همون بهم پیامک دادن ...

اره منم همه رو کد پنج خوردم 

ترازت بالا بوده که کد پنج خوردی چون از لحاظ علمی اوکی بودی فقط هسته گزینش ایراد گرفته 

اره منم همه رو کد پنج خوردم ترازت بالا بوده که کد پنج خوردی چون از لحاظ علمی اوکی بودی فقط هسته گزین ...

لعنت بهشون 

وقتی نتایج اومد خیلی گریه کردم ولی بعد کلا بی خیال شدم و اصلا اعتراض هم نزدم .اصلا دلم شکست 

با یه حال و روزی رفته بودم مصاحبه که گفتم صد در صد قبولم می کنن ولی خب انگار اذیت دیگران رو دوست دارن 

[QUOTE=396198048]لعنت بهشون  وقتی نتایج اومد خیلی گریه کردم ولی بعد کلا بی خیال شدم و اصلا اعتراض هم نزدم .اصلا ...[/QUOT

میدونم همه ی وضعیتی مشابه هم داشتیم 

ای کاش می‌رفتی و پیگیری میکردی میگن ۹۹ درصد قبولی

تجربی بودم

ببخشید فدات میشه معدل کتبی و درصداتو بگی ؟

بنظرت برا فرهنگیان از رشته تجربی کنکور بدیم بهتره یا ریاضی

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫