2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
نه من همه کاری با خودمه مگر نتونم که همسرم انجام میدهآشپزی هم بلد نیست ولی خب میره سرکار و داره آیند ...

خدابراےهم حفظتون ڪنہ💙

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
زن شاغل هم اگه پولش برا زندگی خرج نکنه و شوهر کل زندگی رو هندل کنه باید بیاد غذا بپزه خونه هم تمیز ک ...

نه اونو که من توی اولین نظرم گفتم که مشکل اون آقا فرق داره.

داریم کلا دربارهٔ نقش زن شاغل در خونه حرف میزنیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم دو طرف باید دلسوز باشن، دلشون برای هم بتپه و به هم کمک کنن. حالا یکی یه کم بیشتر یه کم ...

دقیقا

موافقم کاملا .... جنگ که نمیخوایم بکنیم ..... میخوایم زندگی کنیم

یه سری هم حساسیت دارن آدم رعایت میکنه خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

رمان اسمتون رو خوندین ؟ چرا فکر میکردم داستان بدبختی یه زن یا عاشق شدنش و نرسیدن به عشقش هست ؟ کامنت ...

اره عزیزم خوندم و خوب عاشق انا کارینای داستانم و خب تلخ ترین جای زندگیم اینکه خب بقیه میگن زندگیامون شبیه به هم هستش فرقش اینکه انا شهامت کشتن خودش رو داشت من نه دوست داشتی تاپیکام رو بخون گفتم ازش ولی دلیل نمیشه شوهرم رو قورت ندم با اون روی سلیطه ام😆😂

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به او سلام نکردم، نه از بی‌مهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمی‌دانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانه‌ام، پایان تمام زنانگی‌های رخنه کرده در وجودم. و من می‌دانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز می‌کنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود می‌پیچم. و این کم‌ترین بهایی است که تلاقی نگاه‌هایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیه‌ای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سال‌هاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیزترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایه‌ات بر زندگی‌ام سنگینی می‌کند. هر لحظه‌ای که بدون تو می‌گذرد، حسرتی عمیق در دل من می‌افزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشک‌هایم گره خورده‌اند و هر خاطره‌ای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان می‌نگرم.و بزرگ‌ترین آموخته‌ام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق می‌پردازیم. و دردناک‌ترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجی‌ست، کشاندنِ تنِ خسته‌ای که خواهانِ ماندن بود.   7/7/1404   هر کدام از ما چیزی را از دست می‌دهیم که برایمان عزیز است فرصت های از دست رفته، احساساتی که هرگز نمی‌توانیم برشان گردانیماین بخشی از آن چیزی‌ست که به آن می‌گویند : زنده بودن…برای هر کسی یک اسم در زندگی‌اش است که تا ابد هر جایی بشنود ناحودآگاه برمیگردد به همان سمت ، یا از روی ذوق یا از روی حسرت و یا از روی نفرت...

از نظر من تو زندگی مشترک کلمه ای به اسم وظیفه وجود نداره چه برای مرد چه زن ...

اهان خب شما کلا دیدگاهت فرق میکنه. ولی همه اینطور فکر نمیکنند و خیلی ها خط کشی دارن برای کارهاشون

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم کار بیرون از خونه واقعا سخته من خودم منکر سختی کار خونه نمیشم ولی خب به عنوان کسی که هم دو تا ...

کسی که ازدواج کرده یعنی قبول کرده کار خونه کنه

پس باید آشپزی کنه ظرف و لباس بشور جارو و نظافت کنه

من خودم شاغل بودم خونه دار بودم

هم آشپزی میکردم هم آخر هفته با همسرم خونه تمیز میکردیم

اون حموم می‌شست مثلا لباس ها رو از لباسشویی در میآورد پهن میکرد گاهی آخر هفته شام درست میکرد یا رستوران میبرد هر دو به هم کمک میکردیم

مثلا من چای دم میکردم اون چای میآورد و....

پس بزاریم خونه پر کثیفی و لباس و ظرف کثیف بشه ک شاغل هستیم

قضیهٔ زن خانه‌دار و شاغل هم فرق میکنه عزیزم.بیشتر صحبت بچه‌ها دربارهٔ زن شاغله.البته که حتی اگه زن خ ...

بله متوجه هستم عزیز 

پیرو حرف اون کاربر که میگن کار خونه حتی وظیفه زن خانه دار هم نیست این پیام نوشتم اگه تاپیک دنبال میکنید میبینید منم اصل حرفم خانوم شاغل که وقتی ازدواج میکنه باید قبلش واضح شرایط با شوهرش مشخص کنه وتقسیم کار صورت بگیره

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اره منم خودم اشپزی میکنم ما خونمون کثیف نمیشه شاید ۱هفته هم نیاز به جاروبرقی نباشه که ایشون میزنه و خرید بیرون انجام میده منم پخت و پز تمیزکاری و اتو و...بامن،نمیدونم چرا اینقد سخت میگیرن دست همسرت هم درد نکنه والا خرید بیرون کلی وقت میگیره 

وظیفه نداره ولی نه در این حد که چایی بخوره لیوانشو نشوره خوراکی بخوره همونجا پوستشو بندازه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خوب شما کم کاری میکنین دیگه. همه مثل شما خوش شانس نیستن

خداروشکر شوهرم همچین طرز فکری نداره😅

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به او سلام نکردم، نه از بی‌مهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمی‌دانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانه‌ام، پایان تمام زنانگی‌های رخنه کرده در وجودم. و من می‌دانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز می‌کنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود می‌پیچم. و این کم‌ترین بهایی است که تلاقی نگاه‌هایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیه‌ای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سال‌هاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیزترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایه‌ات بر زندگی‌ام سنگینی می‌کند. هر لحظه‌ای که بدون تو می‌گذرد، حسرتی عمیق در دل من می‌افزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشک‌هایم گره خورده‌اند و هر خاطره‌ای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان می‌نگرم.و بزرگ‌ترین آموخته‌ام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق می‌پردازیم. و دردناک‌ترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجی‌ست، کشاندنِ تنِ خسته‌ای که خواهانِ ماندن بود.   7/7/1404   هر کدام از ما چیزی را از دست می‌دهیم که برایمان عزیز است فرصت های از دست رفته، احساساتی که هرگز نمی‌توانیم برشان گردانیماین بخشی از آن چیزی‌ست که به آن می‌گویند : زنده بودن…برای هر کسی یک اسم در زندگی‌اش است که تا ابد هر جایی بشنود ناحودآگاه برمیگردد به همان سمت ، یا از روی ذوق یا از روی حسرت و یا از روی نفرت...

ظرف ها رو ک ظرفشویی میشوره ، لباس شویی هم که لباس هارو ،طی هم من ندارم خونه موکت شده کامل ،جارو هم ک ...

همینا رو چیدن و برداشتنش رو ما میگیم کار خونه 😂😂 خب شما شرایط کاری همسرت سخته ولی بقیه هم حرف اشتباهی نمی زنند

عجیبه که براتون کار کردن مرد توی خونه اینقدر عجیبه ..... هر انسان بالغی خوبه که از پس خودش و نیازهای اولیه اش بربیاد و نیاز به یه کسی برای جمع و جور کردنش نداشته باشه

یک توانایی و مهارت زندگی هست ..... زن و مرد هم نداره که بگیم مرد نمیتونه تمیز کنه ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه اونو که من توی اولین نظرم گفتم که مشکل اون آقا فرق داره.داریم کلا دربارهٔ نقش زن شاغل در خونه حرف ...

نقش زن شاغل هم والا نصف نصف کنن دیگه من پخت و پز و تمیزکاری میکنم همسرم خرید بیرون و جارو برقی من حتی تا الان یه بار برا خرید نرفتم نه نون نه مواد غذایی و نه هیچی جارو هم خودش به صورت خودجوش میگه من میزنم تا حالا شاید یکی دوبار من زده باشم،اگه اسمش زندگی مشترکه سختش نکنید