من نمی دونم چطور اقا شاغله اگه دوروز خونه رو مرتب کن انقدر ادعاش می شه بعد چطور انتظار داره زن شاغلش پاشه خونه رو تمیز کن خب هردو شاغلین همون طور که تو دوروز فقط خونه رو تمیز می کنی اونم نهایت باید دوروز تمیز کنه
من و همسرم جفتمون شاغم پول خودم برای خودمه پول همسرمم برای خودمه خونه هم من تمیز نمیکنم این منطق منه ...
رمان اسمتون رو خوندین ؟ چرا فکر میکردم داستان بدبختی یه زن یا عاشق شدنش و نرسیدن به عشقش هست ؟ کامنتتون بر خلاف انتظارم از آناکارنینا ی معروف بود 😁👍👍
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بله این جوری درسته وقتی خانم خونه داره درسته ولی وقتی خانمم از ۶ صبح می ره سرکار دیگه وظیفه نداره ۱۰ ...
به نظرم باید مدیریت ونظم درست داشت برا این شرایط وتقسیم کار کرد خوب قبل ازدواج آقا وخانومی که کارمندن سر این چیزا توافق کنن نه اینکه بعد ازدواج تازه یادشون بیفته براداین شرایط برنامه ای ندارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلب کاری آقایون کار ندارمولی من و فامیل شاغل داریمحداقل آخر هفته خونه رو میکنیم دسته گلدیگه با کمک ه ...
عزیزم کار بیرون از خونه واقعا سخته من خودم منکر سختی کار خونه نمیشم ولی خب به عنوان کسی که هم دو تا کار دارم هم همزمان درس میخونم واقعا کافیه یکی به من بگه چرا کار خونه نمیکنی برای کسی که کل هفته در حال کار بیرون از منزل بوده اون یه روز وقت استراحته نه دوباره کار
فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به او سلام نکردم، نه از بیمهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمیدانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانهام، پایان تمام زنانگیهای رخنه کرده در وجودم. و من میدانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز میکنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود میپیچم. و این کمترین بهایی است که تلاقی نگاههایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیهای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سالهاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم، غمانگیزترین شکل انقراض است که برگزیدهام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایهات بر زندگیام سنگینی میکند. هر لحظهای که بدون تو میگذرد، حسرتی عمیق در دل من میافزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشکهایم گره خوردهاند و هر خاطرهای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان مینگرم.و بزرگترین آموختهام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق میپردازیم. و دردناکترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجیست، کشاندنِ تنِ خستهای که خواهانِ ماندن بود. 7/7/1404 هر کدام از ما چیزی را از دست میدهیم که برایمان عزیز است فرصت های از دست رفته، احساساتی که هرگز نمیتوانیم برشان گردانیماین بخشی از آن چیزیست که به آن میگویند : زنده بودن…برای هر کسی یک اسم در زندگیاش است که تا ابد هر جایی بشنود ناحودآگاه برمیگردد به همان سمت ، یا از روی ذوق یا از روی حسرت و یا از روی نفرت...
شما واقعا دختر زرنگ و فعالی هستی خدا حفظت کنه واسه پدر مادرت❤️
من مادرم مریض خداسره شاهد میگم شاغلم شب ک میام خونه جنازم اما میبینم مادرم زحمت کشیده پس وظیفه منم خوردن نیس میگم بحث مرد زن نیس بحث کلی نباید دوتیکه ظرف بشورم نباید جارو بزنم نباید لیوان ابی دست مادرم بدم باید بگم خستم چون شاغلم منم دارم میگم اگه چه مرد چ زن زندگی مشترک باید تقسیم کار بشه نباید بگیم چون من شاغلم کار نمیکنم خوب من باشم وقتی میبینم زنم بعد کارش استراحا کرده خونه لباس ریخته بچه بی تربیت شکم بچه گشنه ناراحت میشم زنم ک ببیته مردش بی مسئولیت ناراحت میشه
همه کارها رو نه واقعااما من چیزی که الان بین اطرافیان خودمم می بینم همینهکارهای خونه رو نمیشه گفت هم ...
ظرف ها رو ک ظرفشویی میشوره ، لباس شویی هم که لباس هارو ،طی هم من ندارم خونه موکت شده کامل ،جارو هم ک نهایت هفته ای ۲ بار میکشم ،هرکس کارهای شخصیه خودش رو انجام میده ب هیچ کس فشار نمیاد ،پتو شستن و ...خشکشویی
فقط ی اشپزی میمونه ک اونم پک غذا من درست میکنم میزام فریزر ک راحته برام و مشکلی ندارم . شوهرم همش سرکاره و کارش سنگینه وقتی میاد حتی حال نداره غذا بخوره
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
وا ن مرد فقط بلد بخوره و بخوابهمسرم وقتی ظرف میشوره و جارو میکشه خیلی بهتر من انجام میده
منم برادرم عالی جارو می کشه 😂😂 همسرم این دو تا رو نه ولی تمیز کردنش عالیه 😁 ظرف نمی شوره البته 😁 چی بشه در حد دو تا بشقاب
دیگه هر کسی از یه کاری خوشش نمیاد ..... منم کارایی که دوست ندارم تو خونه، همسرم انجام میده ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
عزیزم بعضی خانمای شاغل یه قرون از پولشونو برا خونه خرج نمیکنن. اینجا به نظرم حق با مرده
آره مثل دوست من که تمام حقوقش رو جمع کرد خونه خرید به اسم خودش حتی پول لباس زیر و نوار بهداشتیش رو از شوهرش میگیره و تو خونه کار نمیکنه معمولا هم غذا از بیرون میگیرن
یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
ببین وقتی یک نفر توخونه کار میکنه بیرونم کار میکنه حق این داره از اعضای اون خانواده بخواد فک کن اگه ...
من فکر میکنم دو طرف باید دلسوز باشن، دلشون برای هم بتپه و به هم کمک کنن. حالا یکی یه کم بیشتر یه کم کمتر اشکال نداره. چون زندگی زن و شوهریه و قرار نیست با خطکش مساوی مساوی همه چیو تقسیم کرد. اما این محبت، این گذشت، این دلسوزی باید دوطرفه باشه. باید معلوم باشه که هر دو طرف دارن زحمت میکشن.
نه من همه کاری با خودمه مگر نتونم که همسرم انجام میدهآشپزی هم بلد نیست ولی خب میره سرکار و داره آیند ...
چه عالی
آشپزی رو ولی در حد دو تا غذای ساده به نظرم بهشون یاد بدید.... واقعا لازم میشه یه وقتایی.... خیلی سخت هم نه ولی دو تا غذای ساده و یه برنج درست کردن بلد باشن برای روز مبادا لازم میشه مخصوصا با وجود بچه
بله ولی این دیدگاهی که شما میگی زن خانه دار وظیفه نداره برای کار منزل ادامه ش اینه که وظیفه زن تمکین ...
از نظر من تو زندگی مشترک کلمه ای به اسم وظیفه وجود نداره چه برای مرد چه زن ...
❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خوابهاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ... میشه کفشِ پاشنهدار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیهگاهِ روزهایِ بی کسیات باشه و پناهِ بیپناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ... میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودنهایِ الکی و اجباری خسته میشن ... اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی اونهایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوقالعاده انجام بدن ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوقالعاده ...این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ میکنه تهِ تهِ روحت و عشق تهنشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همینهارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونهاشُ واسه تو کنار گذاشته ... از دستش نده❤