2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
خونه ما اینجوریه من از سرکار میام شام و ناهار فردا رو درست میکنم همسرم ظرفارو میشوره من لباسارو میند ...

👏👏👏👏

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
باغیرتی شما ♥️

نظر لطفتت منم خیلی جسارت کردم تو حرفام ولی من قصد بی احترامی نداشتم میخواستم منظورم دقیق برسونم ک تجربه بنده از تمام خانومای متاهل کمتر اما میخواستم بگم درکل همه ما چ مجرد چ متاهل زنیم نقشی توزندگیمون داریم شاید بعضی بگن لطفته ن از بدو تولد وظیفه ای بود برا زندگی کردن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر منظورتون تایپیک خاص هست،ایشون تعریف میکردن از شلختگی همسرشون در تمام موارد حتی مثال های زیادی هم زدند حتی تو مسائل زناشوییشون،و حرف از وظیفه نزدن .با توصیفاتی که ایشون از زندگی شون داشتن در نگاه اول هر مخاطبی حق رو به ایشون میده ولی برای قضاوت حرفهای دو طرف لازمه.

اما من به شخصه حتی اگر شاغل هم بودم کار کردن همسرم در خانه رو قبول نداشتم چون هیچ مردی به ظرافت و وسواس و سلیقه ی یک خانم نمیتونه خونه رو تمیز کنه و روح بده به خونه.

با احترام نظر شخصی

نظر لطفتت منم خیلی جسارت کردم تو حرفام ولی من قصد بی احترامی نداشتم میخواستم منظورم دقیق برسونم ک تج ...

شما به بلوغ رسیدی عزیزم

خوشبخت باشی همیشه و سایه مادر و پدرت بالای سرت 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همون آدم َشاغل هم بالاخره تعطیلی آخر هفته داره ..... نمیشه که هیچ کاری توی خونه نکرد که شاغلم.... با ...

افریننن دقیقا منم منظورم همین افرین منم میگم قرار نیس دعوا باشه درکل باید وظیفه ای ک زندگی برا گزاشته رو دوشمون انجام بشه همونطوری ک پدر و شوهر وظیفش خرج کنن برا زن بچه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اگر منظورتون تایپیک خاص هست،ایشون تعریف میکردن از شلختگی همسرشون در تمام موارد حتی مثال های زیادی هم ...

نظر شخصی تو باید بهت کار کردن بعضی آقایون دور و برم رو نشون بدم تا تغییر بدی 😂😂 زیاد پایبند نظر شخصیت نباش کلا..... زن و مرد نداره عزیزم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نظر لطفتت منم خیلی جسارت کردم تو حرفام ولی من قصد بی احترامی نداشتم میخواستم منظورم دقیق برسونم ک تج ...

عزیز دلم...

ما بیشتری‌هامون تقریبا داریم یه حرفو میزنیم: همه باید کار کنن. آدم نباید مفت‌خور باشه. چه زن باشه چه مرد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
همه جا زیر و رو و گوشه و کنار آخه من هر روز جاروبرقی میزنمالانم ظرفشویی رو روشن کردم پر شده بود باید ...

منم دستم تنده. همه کارو تو نیم ساعت انجام میدم.

اوف همسرم میره ظرف بشوره، یک ساعت طول میکشه. تازه به خدا آب ظرفها تا روی گاز می‌پاشه. تمام پایین سینک خیس میشه. آخرشم سینک پر کف و غذا و...

ولی وقتی داره میشوره، نمیگم نشور. بذار گاهی بشوره بچه‌هام هم ببینن که فقط وظیفهٔ زن نیست. حرص میخورما، ولی میرم اون‌ور یه کار دیگه انجام میدم که نبینم.

نظر شخصی تو باید بهت کار کردن بعضی آقایون دور و برم رو نشون بدم تا تغییر بدی 😂😂 زیاد پایبند نظر شخ ...

دیگه این بستگی به خود شما داره که تمیزی رو تو کارکردن ببینید😊 یا دادن آرامش و روح به خونه و زندگی

همینطور که آدمها متفاوتن نظراتشون هم متفاوت پس سعی در تغییرشون نکن 😘

مادر و پدرهای پسردار لطفا از سنین کودکی به پسرهاتون کار کردن توی خونه یاد بدین و بهش مسولیت بدین تا ...

بیشتر مادرهای پسردار، بعد از تولد فرزند پسر، از همون لحظه یک ضدزن به تمام معنا میشن. چون فکر میکنن هر دفاعی از جنس خودشون بعدا به ضرر پسرشون میشه.

باید بیاد برادرشوهر منو ببینه 😅😊

والا به خدا 😂😂 منم برادر همسرم مخصوصا از وقتی بچه دار شدن خیلییییی کار میکنه .... برادر خودمم همینطور

اینا آدمایی بودن که مجردی شون دست به سیاه و سفید نمی‌زدن ولی الان خیلی خوب هم کار می کنن هم اینکه با جون و دل تمیز میکنن.... دقتشون هم بالاست اتفاقا 

ماها همه هم میدونیم ولی هیچکسی نه تو خونواده خودم، نه خونواده همسرم هیچی نمیگیم که انگار چه کار عجیبی هست و وای نباید بکنه و .... فقط نهایت اینکه میگیم چقدر فلانی دقت میکنه توی جارو کردن... حتی مردهای قدیمی تر هم بعضیاشون کار میکنن 

تو زندگی های الان نمیشه واقعا فقط یکی همه کارا رو بکنه