2777
2789

من دوتا پسر دارم 

بچه ی سومم دختر شد ،همیشه اطرافیانم بهم میگفتن خدا به تو دختر نمیده (ولی رفتم کربلا امام حسین بهم داد🥰)

چونکه مادر شوهرت و جاریات همشون پسر زا بودن 

مادر شوهرم ۱۳تا پسر پشت سر هم آورده جاریام هم نفری ۳،۴تا پسر دارن و دختر ندارن

حالا موندم بگم جنسیت روبگم یا ی ذره صبر کنم فسفر بسوزونن .......

بیشتر از این زورم میاد همیشه محکم و مطمئن میگفتن هرچی بزایی پسر میشه الکی دوباره باردار نشو 

منم تو دلم میگفتم خدایا روی اینا رو کم کن 

به خاطر دوتا پسرام هم خیلی حرف شنیدم که میگفتن اجاقت کوره و عروسات راهت نمیدن و......

جاری بزرگم روز ۷زایمانم سر پسر دومم اومد بهم گفت دختر بهتر بود الکی دلخوش پسر نباش،من انقد حالم بد شد بعدش لج کردم به بچم شیر نمیدادم

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بدنیا آمد میفهمن دیگ

یعنی تا زایمانم نگم جنسیتو؟😂

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

وای چقد خوبببب

ولی یکم صبر کن تا صددرصدی بشه

ب زن عموی من تا 8 ماهگی گفتن پسره تو ماه نهم گفتن دختره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم دختر دوسدارم 

بچع فرق نداره فقط سالم باشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

نگووو

ممکنه حسودی کنن و خدای نکرده مشکلی پیش بیاد

مبارکه مامان خانوم🧡

مطمئن شدی دختره؟ چون این وسطا گاهی اوقات اشتباه میکنن

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بااین شرایط نگو تا وقت زایمان

خودمم دوست دارم فکر کنن سومی هم پسره بشینن بهم بخندن تا وقتش

به خاطر دختر سومی رو آوردی؟

بله 

نگوووممکنه حسودی کنن و خدای نکرده مشکلی پیش بیادمبارکه مامان خانوم🧡مطمئن شدی دختره؟ چون این وسطا گا ...

ممنون عزیزم