2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت بچه ی سوم رو بگم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 46 پست

جاری حرف بد نزد حسرت و آرزو خودش را به زبون آورده جاری منم همیشه میگفت یک پسر بیار دختر فایده نداره خودش دو تا دختر داره همیشه آرزو پسر داره وقتی فهمید بچه دومم پسر خیلی خوشحال شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا زمانی ک به دنیا نیومده نگو

عجیب فامیل های سمی داری ولی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم دخترت بشم؟😍😍😍😍😍

بله بیا صاحب دوتا دختر میشم🥰

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

این دیگه جدید بود بعد دو تا پسر بگن اجاقت کوره.بنظرم نگو بهشون تا به دنیا بیاد بعد بگو سونوگرافی اشت ...

همینی که این خانم میگن😁

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

وای همیشه همه چی برعکسه

طرف پسر داشته باشه میگن دختر نداری اجاقت کوره

دختر داشته باشه میگن پسر نداری اجاقت کوره

نمیدونم خدا این وسط چکارس ک اجاقارو بقیه تعیین میکنن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
جاری حرف بد نزد حسرت و آرزو خودش را به زبون آورده جاری منم همیشه میگفت یک پسر بیار دختر فایده نداره ...

باشه ولی به مادری که ۷روزه زایمان کرده با کلی امید وآرزو داره به بچش  شیر میده و شکمش پارست نباید بگی جنسیت بچت بدرد نمیخوره

خدایا به من و همسرم عمر طولانی و تن سالم و دل خوش بده بچه هامون رو با خوشی راهی خونه ی بخت کنیم و خیرشون رو ببینیم انشااله.خدایا ۳تا بچه هام رو عاقبت بخیر و خوشبخت کن الهی آمین

ای جونممممم🥰🥲 چقدر اون دختر عزیز میشه😍

ایشالله به سلامت بدنیا بیاد😍

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببخشید ولی طفلک پسرات چون قراره درآینده به طور جدی بینشون فرق گذاشته بشه

نه اصلا به هیچ وجه یک درصد هم این اتفاق نمیفته 

اتفاقا دلم برای پسرا بیشتر میسوزه 

خیلی دوستت دارم مامان جونم😍😍😍💞💓💞

عزیزمی😘

نه اصلا به هیچ وجه یک درصد هم این اتفاق نمیفته اتفاقا دلم برای پسرا بیشتر میسوزه

امیدوارم همینطوری باشه من اینو تو خونواده دارم میبینم اون بچه ها خیلی آسیب میبینن آلان خونه ما انگار تیم و تیم کشیه بابام منو بیشتر دوست داره مامانم داداشمو یجوری ام واضح نشون میدن که هرکی ببینه متوجه میشه

ای جونممممم🥰🥲 چقدر اون دختر عزیز میشه😍ایشالله به سلامت بدنیا بیاد😍

آره خیلی از الان تا صبح خوابم نمیبره همش فکر میکنم چی صداش بزنم چه تیپی براش بزنم

انشااله خدا به هرکس هرجنسی دوست داره بده ،