2777
2789
عنوان

خطاب به اون عزیزان توی تاپیک حق و حقوق زنا تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست
نه گلم فقط شما توی اون تاپیک نبودی منم نگفتم همشون با حقوق آشنایی ندارن ولی کلاً ما خانوما همیشه هرچ ...

کاملا درسته، بله🎀💕.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

چند تا حالا زاییده یه زایمان و بارداری قیمتش چندهمیشه قیمت گذاشت میشه برا دنیا آوردن یه انسان قیمت د ...

چرا عزیزم با رحم اجاره ای هم دیکه میشه روی زایمان هم قیمت گذاشت ... اصل حرف اینه که هم مرد و زن هر دو باید تلاش کنن برای زندگی و دنبال سواستفاده از دیگران نباشند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا حالا زاییده یه زایمان و بارداری قیمتش چندهمیشه قیمت گذاشت میشه برا دنیا آوردن یه انسان قیمت د ...

قرار نیست چون کس دیگه ای از چیزی حمایت میکنه منم از چیزی که درسته حمایت نکنم که یه وقت حرفم درست باشه 

داریم با منطق صحبت میکنیم ، آقایون که توانایی زایمان ندارن پس وظیفه خانوم هاست و چیزی نیست که اقایون بتونن انجام بدن

اگرم خانوما مشکلی دارن با زایمان میتونن ازدواج نکنن یا با رضایت شوهرشون بچه دار نشن

این درستشه

درسته   

بعضیها انقد چرت و پرت میگن  الکی الکی رو هوا و بی منطق حرف میزنن   و فکر میکنن روشنفکرن    ولی اصل زندگی رو نمیدونن  چیه  اصول و بلد نیستن      فقط یاد گرفتن الکی یه چی بپرونن    تو تاپیکها چرت زیاد گفته میشه    یکی هم که رو منطق نظر بده میگن ضد زن       اگر ادم ها چه زن چه مرد در فضای مجازی و در زندگی منطق داشتن  زندگیها و جامعه انقد سمی و خطرناک نمیشد

عشقم میدونم با منی. ولی من کتاب حقوق از نزدیک دیدم از بچگی یا روی میز مامانمه یا دستشه واسه آزمون وک ...

عزیزم یه سوالی دارم

برای مطالعه عمومی و اینکه یه اگاهی مختصر از حق و حقوقمون داشته باشیم چه کتاب حقوقی بخونیم؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
قرار نیست چون کس دیگه ای از چیزی حمایت میکنه منم از چیزی که درسته حمایت نکنم که یه وقت حرفم درست باش ...

اگر کسی میخواد واسه بچه داری یا زایمان برای کسی چه سر بچه اش یا سر همسرش منت بذاره اصلا نباید ازدواج کنه چون به نظرم آمادگی ازدواج نداشته... اگر این باشه باید مردها هم منت بذارن که ما مردها زنها رو به مقام مقدس مادری نائل کردیم 😐

عزیزم یه سوالی دارمبرای مطالعه عمومی و اینکه یه اگاهی مختصر از حق و حقوقمون داشته باشیم چه کتاب حقوق ...

کتاب اصطلاحات حقوقی به زبان ساده ، قابل فهمه خیلی جامع توضیح داده مطالبو. یکی این یادمه

یکی دیگه عم اسمشو زیاد شنیدم آنچه یک مشاور حقوقی باید بداند یه همچین چیزی بود عنوانِ کتاب.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

😂😂😂واقعا و ربطی داره وای خدا چقدر بعضی ها بی منطقن خب اون فشار گرونی و تورم که روی مرد هست چی خدا ...

ربطش رو الان نمیفهمی 

مرد وطیفه تامین زندگی رو داره 

وقتی بچه دار شدی میفهمی 

الان درگیر این هستی خاله ات رو ببری خرید یا مامانتو یا‌...

اگر کسی میخواد واسه بچه داری یا زایمان برای کسی چه سر بچه اش یا سر همسرش منت بذاره اصلا نباید ازدواج ...

مرد هم برا کار کردن و خرجی دادن هیچ منتی به زن نداره

بی خود هن کرده جنین ادعایی کنن

لذت اصلی رو خود مردها میبرن تو رابطه

قرار نیست چون کس دیگه ای از چیزی حمایت میکنه منم از چیزی که درسته حمایت نکنم که یه وقت حرفم درست باش ...

بله آقایون توان بارداری ندارن 

عوضش توانایی کار سخت رو دارن

باید کار کنن و زندگی رو تامین کنن

وطیفه تامین معاش و خانه به عهده مرده و هیج منتی نیس

من خودم شاغلم ولی هر لحظه که بخوام دیگه کار نمیکنم 

و وطیفه ای در مورد تامین معاش ندارم 

بلکه لطف میکنم و از روی عاشقی 

از سال بعد هم تصمیم دارم سر کار نرم 

به خودم مربوطه