2777
2789
عنوان

خطاب به اون عزیزان توی تاپیک حق و حقوق زنا تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 42 پست
عشقم میدونم با منی. ولی من کتاب حقوق از نزدیک دیدم از بچگی یا روی میز مامانمه یا دستشه واسه آزمون وک ...

شما مطالعه داشتی میتونم یه سوال ازتون بپرسم

چرا برای زن حداد وجود داره ولی برای مرد خیر؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مطالعه داشتی میتونم یه سوال ازتون بپرسمچرا برای زن حداد وجود داره ولی برای مرد خیر؟

من مطالعه حقوقی تخصصی نداشتم عزیزدلم چون رشته‌م نیست. هر از گاهی کتابای مامانم شونو میخونم یا سوالی باشه میپرسم، این سوالات که نیاز به توضیح تمام و کمال داره باید از کسی بپرسید که رشته‌ش اینه💗.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

چی شده مگه خب اکثرا همین هستن دیگه تازه بعضی خانما هم بیرون هم تو خونه کار میکنن اگه کسیم میگه من هی ...

خب این وقتی صدق میکنه که یکی از دو طرف قانون رو نکشه وسط و بره شکایت کنه از طرف مقابل.

چون به هر حال قانون هم این وسط پاش کشیده میشه که بستگی داره مشکل زن و شوهر چی باشه

خب این وقتی صدق میکنه که یکی از دو طرف قانون رو نکشه وسط و بره شکایت کنه از طرف مقابل.چون به هر حال ...

بله 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چند تا حالا زاییده یه زایمان و بارداری قیمتش چندهمیشه قیمت گذاشت میشه برا دنیا آوردن یه انسان قیمت د ...

این چه حرفیه داریم درباره ی زندگی مشترک حرف میزنیم

رسالت یه خانم مگه فقط زایمانه؟

کسی که زندگی مشترک رو انتخاب میکنه باید تا جایی که توان داره به همراه خودش کمک کنه

چه زن چه مرد

همه چیز دو دوتا چهارتا نیست که

میشه بپرسم کدوم تاپیک بود که استارتر میگه

من ندیدم اون تاپیک رو راستش اما فک کردم مثل بعضی تاپیکا که میگن زن به لحاظ قانونی وظیفه اش کار خونه نیست یا فلان کار طبق قانون وظیفه مرد نیست 

و خب زندگی رو نمیشه گره زد به قانون هر کس قانون خودش رو داره تو زندگی مشترک طبق توافقات خودش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این چه حرفیه داریم درباره ی زندگی مشترک حرف میزنیمرسالت یه خانم مگه فقط زایمانه؟کسی که زندگی مشترک ر ...

دقیقا حرف منم مثل شماست 

اما اینجا زیادی طرفدار مرد شدن 

خواستم بگم 

زن اگه هیچ کاری هم نکنه مادره 

و مادر شدن مقدم بر هر کاریه ارزشش

بله آقایون توان بارداری ندارن عوضش توانایی کار سخت رو دارنباید کار کنن و زندگی رو تامین کننوطیفه تام ...

بله سرکار یه موضوع کاملاً جداست و اصلا ربطی به تاپیک من نداشت 👍🏻