2777
2789

سلام دوستان

خداوکیلی اگر شخصی هستید که ارتباط با مردم براتون سخته

مشکله جواب بدید و صحبت کنید خب اصلا سمت چنین شغل هایی نرید !!!

درس بخونید نمیدونم یا شغل دیگه ایی برید!!

فقط ارث باباتون رو از مردم بیچاره طلب نکنید سر کار

🔴🔴وقتی رفتار خوب و گرم با طرف داری مودبی

انتظار داری طرف حسابتم مودب باشه

غیر اینه؟😐😐😐😐😐

چه دلیلی داره فیس و افاده طرف بیاد

به زور جواب ۲ تا دونه سوالت رو بده

رفتم یه کلینیک دندون

۲ تا کادر پذیرشش 

سنش طرف از من کمتره

انقدر بی ادب و پرو جواب منو داد

هی محترمانه با لبخند دارم حرف میزنم

طرف چشم ابرو برام نازک میکنه😐😐😂

برگشتم اسم دکترو میگم

یه اشتباه لفظی داشتم اسمشو غلط گفتم

گفتش

بعد گفتم اها ببخشید 

چشم ابرو چناااان نازک کرد حالت مسخره کردن

خواهش میکنم😐😂

🔴🔴🔴 من بیمارستان اعصاب روان کار میکنم کارورزی

اینطوری جواب همراه نمیدم!!!

میبینی نیم ساعته دارم برا همراه مریض توضیح میدم

جمع کن بابا

با ترامپ قرار ملاقات بذاری معاونش اینطوری سوسه نمیاد برات

اوهوم یسری هاش اینطوری هستن 😕😕

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی‌هاشون اینجور ان

واقعا چرا

پشت میز میشینن سیس میگیرن؟😐😂😂

خود بدبختم بیمارستان روان بخش کودک نوجوونم 

والا میبینی نیم ساعت دارم با مادر یا قیم بچه صحبت میکنم خیلی خاکی و خودمونی

اینو گفتم ک بگم خب اگر به سختی کاره

کار منم سخته

افراد زیادی میان میرن

منم عصبی قطعا میشم

دلیل نمیشه با مردم بد صحبت کنی

مدیر کلینیک باید رسیدگی کنهک متاسفانه فقط دنبال پول کمتر دادنن

بله درسته دقیقا 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله عزیزم میشه تماس گرفت و به اونی که جواب تلفن میده اطلاع بدی که نمیخوای اون فرد متوجه بشه و فکر میکنم باید شماره بخش و داشته باشی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بله عزیزم میشه تماس گرفت و به اونی که جواب تلفن میده اطلاع بدی که نمیخوای اون فرد متوجه بشه و فکر می ...

مرسییی ک لطف کردی محبت کردی بهم اومدی اینجا و گفتی 🥲🩵🩵🩵🩵

حقیقتش میترسم طرف یا همراهش مطلع بشه

فقط بهم گفتن توی فلان بیمارستانه مثلا

و منم فقط اسم بیمارستان و اسم و فامیلی طرف رو میدونم.....

اخه حس میکنم بهم دروغ گفتن

بیمارستان نیست

مرسییی ک لطف کردی محبت کردی بهم اومدی اینجا و گفتی 🥲🩵🩵🩵🩵حقیقتش میترسم طرف یا همراهش مطلع بشهفقط ...

خواهش میکنم اگر موردی نداره میتونی یک نفر رو بفرستی حالش رو بپرسه مثلا دوستی یا کسی یا بری بیمارستان به یکی از پرستارها یا مستخدم های اونجا و ازشون بخوای یک تک پا یک سوالی بپرسن و خلاص چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕