2777
2789
بیخیال .. نخونده یه حرفی زده فکر نمیکرد کسی بفهمه الانم با همه دعوا داره

بخدا هر سایتی بری جز نینی سایت یه حرف اشتباه بزنی بقیه میان درستش میکنن هیچکس هم ناراحت نمیشه

اینجا فقط حرف خودشون درسته. علم غیب که نداریم دوست نداره ریپلای بشه. باید توی امضا مینوشت

اینجا تاپیک عمومیه. همه همدیگرو ریپلای میکنن میخوای ریپلای نشی توی امضات بنویس😘شما اگه نظری داری بق ...

بله عمومیه. اما کاربقیه اشتباهه. هرکس بیاد نظرشو به استارتر بگه نظرات مال اونه . خداییش خیلی زشته ریپلای کردن بقیه. مجبور نیستم واسه همچین چیزی امضابزارم گلی جون. همونجور که نظر میزارم دوس دارم حرفمم فقط با استارتره. بقیه هم بله میزارن نظرات همه قابل احترامه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال .. نخونده یه حرفی زده فکر نمیکرد کسی بفهمه الانم با همه دعوا داره

تو چرا ازجانب من حرف میزنی میگی نخونده. خداییش من باهیشکی دعواندارم. شما زیر نظرات همه پست میزاری؟ شما اصلا فهمیدی چی گفتم؟ چرا اصلا نمیفهمی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بله عمومیه. اما کاربقیه اشتباهه. هرکس بیاد نظرشو به استارتر بگه نظرات مال اونه . خداییش خیلی زشته ری ...

اگه نظرات فقط واسه استارتر بود به بقیه نشون نمیداد و قابلیت ریپلای واسه بقیه نمیزاشت

بخدا هر سایتی بری جز نینی سایت یه حرف اشتباه بزنی بقیه میان درستش میکنن هیچکس هم ناراحت نمیشهاینجا ف ...

عزیزم کاش بدونی نظرات باهم متفاوته و هیچکس هم اشتباه نمیکنه. هر کدوم از ماها براساس تجربه یا حالا چیزای دیگه نظر میدیم و هرکسم میگه نظر من درسته

اره زیر همه نظرات پست میزارممالیاتش رو شما میدی؟

مالیاتش رو تو داری میدی که ایقد بهت فشار اومده 😅

عزیزم کاش بدونی نظرات باهم متفاوته و هیچکس هم اشتباه نمیکنه. هر کدوم از ماها براساس تجربه یا حالا چی ...

عزیزم اگه با همین لحن بهم میگفتی من هیچی نمیگفتم حرفتم قبول داشنم منتها شما لحنت اولین پیامی که دادی دعوایی بود. من با کسی دعوا ندارم. میتونستی بگی نظر من همینه اگه اشتباهه خب من نظرم این بوده

نه اینکه بیای بگی به تو ربطی نداره

عزیزم اگه با همین لحن بهم میگفتی من هیچی نمیگفتم حرفتم قبول داشنم منتها شما لحنت اولین پیامی که دادی ...

نه اتفاقا من اهل دعوانیستم.چه دعوایی اخه😅  اینجاهمه دوستان نظر میدن هرکس هم براساس تجربه و چیزای دیگه. نه عزیزم خیالت راحت دعواچیه. این ❤️واسه تو

دارم میدماگه نداشتم واسه تو هدر نمیدادم

بازم بهت میگم عزیزم هرکس نظری داره و براساس نظر شخصی خودش به استارتر میگه.دلیل این همه حرص و جوشت بخدا الکیه. سعی کن اینقد اینجوری نکنی😘 

راستی بعضی خانواده ها هم هستن خداییش خودم دیدم که چندین ساله خرج پسرشونو دارن میدن و با تمام این وجود تازه عروس ایقد بهشون بی احترامی میکنه میگه بیخود پول میدین ولی بازم میدن