2777
2789
عنوان

چقدر مدرسه خرج داره😐

399 بازدید | 31 پست

تازه من شهرستانو میگم نه تهران 

شهریه مدرسه۳۲میلیون یه میلیون فرم دوسه میلیون کیف و لوازم تحریر و یه تومن کفش

یه میلیون دیگه کتاب مکمل آموزشی 😐

همه اینا برای بچه سوم ابتدایی💔🤦🏼‍♀️😄

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه دولتی یک تومت شهریه 

دو تومن کیف 

یک تومن وسیله 

فرمم ۵۰۰ تومن 

با زیر ۵ تومن تمومه 

نمیدونم چطور میگید خودتون ادایی هستین وگرنه تحصیل خیلی خرجی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

مدرسه دولتی یک تومت شهریه دو تومن کیف یک تومن وسیله فرمم ۵۰۰ تومن با زیر ۵ تومن تمومه نمیدونم چطور م ...

من دولتی نوشتم

حداقل کمک به مدرسه ۳۲۰۰ بود 

فرمش ۱ تومن

سرویس ۸ به بالا 

کجا با زیر پنج جمع میشه وسایلش هم بماند

مدرسه دولتی یک تومت شهریه دو تومن کیف یک تومن وسیله فرمم ۵۰۰ تومن با زیر ۵ تومن تمومه نمیدونم چطور م ...

واسه شهریه ۲ ت گرفتن خودشونم نیگفتن از ۲ ت به بالا تا هرچقدر بخوای کلا حرصم درامده بود اسمشم دولتیه 

من دولتی نوشتمحداقل کمک به مدرسه ۳۲۰۰ بود فرمش ۱ تومنسرویس ۸ به بالا کجا با زیر پنج جمع میشه وسایلش ...

خرجای غیرضروری میکنین بعدش میبندین به هزیینه تحصیل 

واقعا اجباری نبوده ک شما یک عالمه راه دور ثبت نام‌کنی ک ۸ تومن بخوای ماهی سرویس بدی میتونستی تو محله خودتون ثبت نام کنی 

بچه ایی ک درس بخون باشه توی دولتیشم میخونه .من خودم دولتی بودم المپیادپ یک مرحله پذیرفته شدم بعدش بخاطر مشکلات خانوادگی نتونستم ادامه بدم 

ملت از ابتدایی برای المپیاد برنامه ریزی میکردن من بدون امکانات با دست خالی قبول شدم 

هیچ ربطی به مدرسه نداره فقط خود ادمه و تلاشش و بس

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عزیزم ما مدرسه دولتی داغون 3 میلیون شهریه گرفت فقط،هرچی مادرا جمع شدیم اعتراض کردیم آموزش پرورش رفتیم بیفایده بود برااول ابتدا یی3میلیون شهریه گرفت،کیف وکتاب وچوبخط وچینه ویه لیست هم دادن5 تومن میشه

بچه سوم ابتدایی کدوم کالج می‌ره که انقد شهریشه والا دیگه درسته گرونه همه چی نه در این حد چقدر تو این سایت دروغای‌ شاخدار میگید 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵