2777
2789
عنوان

بخدا مامانم دیوونست

605 بازدید | 29 پست

هر وقت میبینه حالم خوبه میرقصم خودمو دوست دارم 

هر کاری میکنه بزنه تو ذوقم اعتماد بنفسمو خورد کنه 

افسردم کنه برم تو خودم تازه ولم میکنه 

وقتی تو خودم باشم سکوت کنم حرف نزنم از شدت حال بدی نتونم حتی گریه کنپ

از نظرش اینجوری حالم عالیه 

واقعا حالم از ادمای روانی دورم بهم میخوره 

خسته شدم از تحمل کردن جوونیم هدر رفت تو این خونه 

عزیز چه حرفیه مادر عزیزه خدا حفظش کنه برات . میدونم قدرشو میدونی. میدونی چیه همیشه قرار نیست تو زندگی ادمای اطراف رفتاراشون مطابق نظر و میل ما باشه . ما خودمون با سکوت با احترام و تفکر رفتار سنجیده انجام میدیم حتی اگه رفتار بقیه مطابق میل ما نباشه ❤️☺️🌷ان شاالله همیشه سلامت و خوش باشی ☺️ 💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون لحظه میاد چی میگه بهت؟

چه خودشیفته ای

انقدر ارایش نکن فکر کردی خیلی خوشگل میشی ؟ 

چیه طرف نگات کرد نمیری از ذوق 

خوشت اومد طرف بهت آمار داد ( انگار که من کرم ریخته باشم با این منظور میگه )

سنگین باش واسه چی انقدر به خودت میرسی 

ی افکار عهد بوقی داره نگم برات 

از ی طرف درد بابام 

از ی طرف درد مادرم 

یکیشون دلخوشی ادم نمیشن فقط تخریب 

چه خودشیفته ایانقدر ارایش نکن فکر کردی خیلی خوشگل میشی ؟ چیه طرف نگات کرد نمیری از ذوق خوشت اومد طرف ...

شاید به شما حسادت میکنه مادرت 

با خدا حرف بزن نماز بخون 

دعا بخون باعث میشه قلب شکسته ات آروم بشه

شاید به شما حسادت میکنه مادرت با خدا حرف بزن نماز بخون دعا بخون باعث میشه قلب شکسته ات آروم بشه

اره خیلی اذیت شد تو زندگیش 

ولی گناه من چیه تا میام یکم رو خودم کار کنم 

باز خرابش میکنه عقده ای

تو خو دت خانوادتو دلشونو با محبت و اینا خوش حال کن ان شاالله خدا به دل تو هم نگاه میکنه🥲💚☺️

محبتشونو نمیخوام دیگه دیره برا محبت 

کاش حداقل میتونستم مهاجرت کنم 

خودمو نجات بدم از دستشون

اره خیلی اذیت شد تو زندگیش ولی گناه من چیه تا میام یکم رو خودم کار کنم باز خرابش میکنه عقده ای

ا عزیزم اینجوری نگو . میدونی اونا به صلاح ما میگن .گاهی بعدا ممکنه سنمون بیش تر میشه به حرفاشون میرسیم 

مادر حسادت نمیکنه . بزرگ ترا به صلاح ما میگن همیشه .🙂🥲🥲

عزیزم واقعیت اینکه که بعضی مادرا حسادت میکنن خیلی از مشاوره ها و روانشناس ها دیدن این مورد رو 

ولی قطعا دوستش داره و حاضر نیست اتفاقی برای فرزندش بیوفته اما حسادت هم دارند

چند سالتونه شما ؟حرفاش بیشتر تخریبه تا صلاح

۲۸ ☺️

شاید با این فن بیان می خوان مصلحت رو بهت بگن 

حالا این بحث به کنار ولی کلا یموقع ممکنه  پیش اومده باشه  برا بعضیا که بحث میشه با اطرافیان ،    ما میگیم حتی ممکنه حق با شما باشه ولی حق پرخاش نداریم گرچند شما میدونم با بزرگ تراتون رفتار محترمانه دارین ، این برا نفر دیگه بود نهایتشو عرض کردم