2777
2789
عنوان

بخدا مامانم دیوونست

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 29 پست
عزیزم واقعیت اینکه که بعضی مادرا حسادت میکنن خیلی از مشاوره ها و روانشناس ها دیدن این مورد رو ولی قط ...

ممکنه ولی در عین اینکه حسادت هم هست بخوان مصلحت رو بگن البته بعضیا فن بیانشون به این صورت هست که میبینی حرف درست هم میزنند مثلا میگن سنگین باش ولی با یه فن بیان دیگه میگن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبتشونو نمیخوام دیگه دیره برا محبت کاش حداقل میتونستم مهاجرت کنم خودمو نجات بدم از دستشون

نزن این حرفارو . قدرشونو بدون خداروشاکر باش . پدر  مادر هر رفتاری هم کنن باز عزیزن وادم میگه کنارش باشن خدا ببخشه بهت اونارو🥲💚🤲🏻

چند سالتونه شما ؟حرفاش بیشتر تخریبه تا صلاح

یعنی اگ صبح تا شب اینجا از بدی هاشون بگی باز ی عده میگن نه از رو محبت !این چ محبتیه ک عزت نفس طرفو بگیری خوردش کنی  من خودم واقعا مامانم خیلی وقتا باعث شکستن دلم میشه هرکاری کنیم براشون ناشکر و قدرنشناس واقعا باید زندگی کرد تا فهمید ،حرف همه میزنن !

یعنی اگ صبح تا شب اینجا از بدی هاشون بگی باز ی عده میگن نه از رو محبت !این چ محبتیه ک عزت نفس طرفو ب ...

اره درد ما رو نکشیدن درک کنن 

ادم از خانوادش اعتماد بنفس به دست نیاره 

تو کل زندگیش همیشه ی حس خلع داره 

که هیچ جوره پر نمیشه حتی با بهترین ادما

چی بگم صبر کن تا زندگیت بهتر بشه و از اون خونه بریمنم مثل توعمکارن کنپول جمع کنسیع کن یه تایمایی که ...

اگه اختیار این چیزا رو داشتم 

الان چسناله نمیکردم 

من ارادم خیلی قویه کار می‌کردم مهاجرت میکردم 

ی نفس راحت میکشیدم ازشون 

۸۱ نه متاسفانه

یه راهنمایی برادرانه بهت بکنم، منم مثل تو بودم اگر درس خونده بودم زودتر راحت میشدم اگر میتونی درس بخون اگر نمیتونی درس بخونی سنت بالاتر رفت برو سر کار، ببین بدترین حالتشو بزار بهت بگم که بفهمی تهش اونقدر سیاه و ترسناک نیست، اولا مامانت از این حرفا میزنه بگو نه من باکسی نیستم یا تو فاز کسی نیستم یا اصلا حوصلشو ندارم، برا دل خودم میکنم، سعی کن جلو روش نکنی اگر میشه آزادی یواشکی که منی که پسرم اگر این طوری میرفتم الان حالم بهتر بود.

بعد فکر کن درس نمیتونی بخونی کارم نمیتونی بکنی فعلا یه مدرک معمولی بگیر تا بعد کارشناسی بری سر کار

البته گفتی ۸۱ هستی، نمیدونم والا کاش از بابات یا فامیلی کسی کمک بگیری

یه راهنمایی برادرانه بهت بکنم، منم مثل تو بودم اگر درس خونده بودم زودتر راحت میشدم اگر میتونی درس بخ ...

اخه بدیش اینجاست مامانم از بابام یاد گرفته 😂😂

مامانمو گذاشته نگهبان که خودش ادم بده نشه 

در کل مرسی نصیحت خوبی بود ایام بکامت ✨️