2777
2789
عنوان

کسایی که آلرژی فصلی دارن بیان

124 بازدید | 5 پست

تو این پست شما چندتا راهکار ساده می‌‌خونید برای کاهش آلرژی فصلی.🤧

🍁 اگر بیرون میرید می‌تونید از ماسک‌های جراحی یا پارچه‌ای استفاده کنید. پارچه‌ای بهتر هم هست.

🍂وقتی بیرون رفتید و به خونه برگشتید، حتما دوش بگیرید. دوش گرفتن کمک می‌کنه تا گرده‌هایی که روی پوست و موهاتون جمع شده از بین بره و خارش و التهاب رو هم کم میکنه. شامپو بدن بدون سولفات استفاده کنید.

🍁لباس‌هاتون رو بیشتر از حالت عادی بشوئید. نشستن گرده و گرد و غبار روی لباس می‌تونه باعث سرفه، عطسه و واکنش‌های آلرژیک پوستی بشه.

🍂وقتی تو خونه هستید سعی کنید پنجره‌ها رو باز نذارید.

🍁کالای خواب‌تون بیشتر از قبل بشوئید و مایع مخصوص کودک برای شستشوی اون‌ها استفاده کنید.

🍂از عطر و ادکلن کمتر استفاده کنید. در حالت عادی و در فصل‌های دیگه شما ممکنه عطر بزنید و خیلی اذیت نشید اما در فصلی که آلرژی بیشتره یک عطر ممکنه آلرژی رو شروع کنه و با گرده‌ها و گرد و غبار آلرژی بیشتر و بیشتر و قابل کنترل نباشه.

🍁روزی یک یا دوبار مخاط‌ها مثل بینی و گلو رو با محلول‌های شستشو مثل سرم شستشو بشوئید. 

🍂سیستم ایمنی‌تون رو تقویت کنید. میوه و سبزیجات مصرف کنید و از استرس دوری کنید این کمک میکنه سیستم ایمنی تقویت بشه و درگیر الرژی نشید. می‌تونید از مکمل‌های تقویت سیستم ایمنی استفاده کنید و اگر این متن رو تا اینجا خوندید استیکر خنده بفرستید برام. شربت‌های تقویت ایمنی می‌تونن علائم آلرژی رو کاهش بدن.

🍁آب زیاد مصرف کنید و تا جایی که می‌تونید کافئین رو کاهش بدید چون کافئین میتونه آلرژی رو تشدید کنه.

🍂از فعالیت‌های استرس‌زا دور باشید و ورزش و یوگا رو به روزمره‌تون اضافه کنید تا بتونید استرس رو کم کنید.

🍁تو رژیم غذایی‌تون حتما از پروبیوتیک‌ها استفاده کنید. پروبیوتیک‌ها سد دفاعی رو تقویت می‌کنن و با کاهش تولید IgE و افزایش تحمل بدن مقابل آلرژن‌ها باعث کاهش واکنش‌های آلرژیک میشن. اما باید چندین هفته مرتب مصرف کنید.

این پست به شماهایی که آلرژی دارید کمک می‌کنه تا مصرف کورتون رو کاهش بدید و از عوارضش به دور باشید.

سلام به همگی

مدتی هست می خوام کانال پزشک ومشاور تغذیه ام رو براتون بفرستم، مطالب خوب و‌ مفیدی میذارن

به ویژه در مورد کاهش یا افزایش وزن و سبک تغذیه ی سالم

چون بعضا مطالب غیر علمی یا غیر حرفه ای ( که می تونه باعث آسیب بشه در کانال ها یا جاهایی نشر داده میشه)

و منتظر بودم اینجا بحثی یا صحبتی در زمینه ی تغذیه بشه ولی چندین روزه که صحبتی نشده

به هر صورت امروز این رو گذاشتم و

امیدوارم در فرهنگ سازی سلامت قدمی برداشته باشم

مطالب خوبی میذارن ، پیشنهاد می کنم مطالعه کنید

و مطالب ارزشمند و مهم رو با خانواده و دوستان تون به اشتراک بگذارید.

توی تل گرام هست 

و در آیدی عدد یک باید انگلیسی نوشته بشه 

Drzahrab1@

لینک کانال کلینیک : 

dietclinicz1@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.