2777
2789
عنوان

طلاق و دلتنگی

1052 بازدید | 103 پست

سلام .حدود یک ماهه که جدا شدم با اینکه خیلی اذیت شدم توی زندگیم بارها کتک خوردم و فحش شنیدم و تهمت بهم زده شد توسط یه فرد بیمار ، اما به شدت حال بدی دارم .خوشی هام از ته دل نیست .هرچیزی می بینم یادش می افتم مخصوصا که هراز گاهی پیام میده و داغمو تازه می کنه و نمیذاره یادم بره .

گاهی دلتنگ اون زمان هایی میشم که حالش خوب بود و باهام مهربون بود .

تا چند وقت طول می کشه این حالم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسفم، اگه ارتباط رو کامل صفر کنی، بین 6ماه الی یک سال زمان میبره تا حالت بهتر بشه

من از اردیبهشت کشیدم کنار که برام عادی بشه ولی نمیذاره .تا میاد عادت بشه یه پیامی میفرسته که دلمو بلرزونه و رجوع کنم بهش .الانم که یک ماهه کلا تموم شده باز ول نمی کنه 

ازدواح نکرده بودیم تو مرحله آشنایی جدا شدیمدو سال گذشته مثل قبل نه ولی دلم تنگ میشه براشسیمکارتتو عو ...

من عقد بودم دو سال و نیم .از اول بیمار بود فکر کردم بگذره خوب میشه اما نشد .با نظر روانشناس جدا شدیم اما چون آدم سمی هست نمیخواد آروم باشم 

وااای شماهممم؟؟چقدر زندگی کردید؟؟؟من تو عقد دارم جدا میشم پدرم درومده وای به حال شما،تازه طلاق به درخواست من بود طرفم پرخاشگر شکاک عصبانی بد دهن یه بارم ک دیدم با یه پسر ترن.س پیامهای عاشقانه داده خسیس به شدت دروغ گو ...‌با وجود اینا بازم به قول شما دلم تنگ میشه شبا تا صبح خوابشو میبینم از دلتنگی تو خواب همش بغلش میکنم واسه من حدود ۸ماه اینا میگذره ،تو نانزدی این مشکلایی ک میگیو نداشت؟