2777
2789
عنوان

طلاق و دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 103 پست
من عقد بودم دو سال و نیم .از اول بیمار بود فکر کردم بگذره خوب میشه اما نشد .با نظر روانشناس جدا شدیم ...

فقط تعویض سیمکارت ،بهترین راه فعلا همینه

اینجور بود که دو سه شب با شماره های مختلف بهم زنگ میزد

چرا هنوزم بهت پیام میده اگه میخایی فراموش کنی ازش بخاه ک لطفی در حقت بکنه دیگ پیام نده ک بتونی به زن ...

خیلی بهش گفتم .حتی با بدو بیراه گفتن ولی چون مریض هست لذت میبره از اذیت کردن. هی عذاب وجدان میده که اگه چند ماه صبر می کردی من دارو میخوردم و خوب میشدم برات عروسی می گرفتم . دکتر گفت چند سال دیگم خوب نمیشه چه برسه به چند ماه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مشکل اینجاست انقدر حس بدی دارم برام مهم نیست چی به سرم میاد دیگه

با خودت حرف بزن با احساساتت و بهشون احترام بزار و اهمیت بده هیشکی اندازه خودمون نمیتونه حالمونو بهتر کنه احساساتت رو مرتب کن بشین همشو بنویس بعدش میبینی که چقد احساس سبکی داری و دیگه احساساتت مثل قبل پیچیده نیست

پیچیدگی احساسات میتونه باعث خستگی روح بشه 

من همیشه حرفم همینه ما توی زندگیمون بارها بارها به آدم های اشتباه فرصت دادیم ولی وقتی به خودمون میرسیم بخاطر آدم های اشتباه نمیخوایم به خودمون فرصت زندگی دوباره بدیم و این بزرگترینبی انصافی که میتونیم در حق خودمون و روحمون بکنیم

همیشه ما شبی داریم که فرداش یک روز جدیده و یک شروع جدید به خودت یک باره دیگه فرصت بده فرصت یه زندگی تازه فرصت برای اینکه همه‌ی اشتباهاتی که در حق خودت انجام دادیو بتونی جبرانشون کنی 

خیلی بهش گفتم .حتی با بدو بیراه گفتن ولی چون مریض هست لذت میبره از اذیت کردن. هی عذاب وجدان میده که ...

نامزد منم دقیقا همین بود انقدر ب من عذاب وجدان داد ک حد نداره اخر سری...اونم دقیقا میگفت چطوری دلت اومد خونه ای ک میخواستیم توش اساس بچینیم و خالی بذاری تالار رفتیم گرفتیم فلان...بعد میگفت میذاشتی بریم زیر یه سقف میدیدی من پرخاشگرم؟من هم جنس گرام؟من خسیسم؟من شکاکم ؟

مشاورمم دقیقا حرف دکتر شمارو زد گفت میخوای عروسی کنی بکن ولی زندگیت میشه مث فیلم ملی و راه های نرفتش

وااای شماهممم؟؟چقدر زندگی کردید؟؟؟من تو عقد دارم جدا میشم پدرم درومده وای به حال شما،تازه طلاق به در ...

منم عقد بودم .حق طلاقم داشتم .خوردیم به محرم یکم زمانش طول کشید تا دادگاه رای بده .خیلییی اذیت شدم .از اولش یجوری بود سعی می کردم با مهربونی و صبوری پیش برم تا اوکی بشه ولی مدام دهنشو باز می کرد به فحش و تهمت هم به خودم هم تمام کس و کارم. کتک میزد ، خسیس بود بابت یک قرون دوهزار جونش بالا میومد و انقدر بد می گفت که دیگه نگم پول میخوام .هم سادیسم داشت هم پارانویید و هم خودشیفته و شخصیت مرزی بود .اما بازم دلم تنگ میشه برای زمان هایی که مهربون بود .البته خیلی کم پیش میومد مثل آدم رفتار کنه

خیلی بهش گفتم .حتی با بدو بیراه گفتن ولی چون مریض هست لذت میبره از اذیت کردن. هی عذاب وجدان میده که ...

ببین یه چندتا از تاپیکت خوندم از شوهرت خیلی ناراحت شدم 

تو اگه ۱۰ سال هم به پاش میموندی اون ادم درست بشو نیست بخدا ک بهترین کارو کردی اصلا دلتو نرم نکن سفت محکم باش یکی میاد قدرتو میدونه توهم عاشقش میشی حتی به شوهر سابقتم بگو خاستگار دارم ولت کنه بخدا ک اون فقط از دلتنگی .... میخاد وگرن تو اصلا براش مهم نیستی مردی ک زنشو بخاد اولین چیز بهش احترام میزاره 

دیدی زیادی کش رفت با خانوادت درمیون بزار ک نزارن بیشتر اسیب ببینی تذکری بهس بدن

نامزد منم دقیقا همین بود انقدر ب من عذاب وجدان داد ک حد نداره اخر سری...اونم دقیقا میگفت چطوری دلت ا ...

دقیقا .به منم همینو گفتن .چقدر فیلم معرفی کرد تا ببینم و از عاقبتم با خبر بشم و دلمو سفت کنم برای طلاق . بهم گفت فقط یه جرقه نیاز داره تا سرتو ببره بذاره روی سینه ات 

منم عقد بودم .حق طلاقم داشتم .خوردیم به محرم یکم زمانش طول کشید تا دادگاه رای بده .خیلییی اذیت شدم . ...

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی که یازده ساله پدرم فوت شده . خدا میدونه چقدر به روحش فحش فرستاد بابت هرچیز مسخره ای . اون خوب فهمید کسی نیست توی دهنش بزنه .بخاطر همینم فرصت و مناسب دید خود واقعیش رو نشون بده

منم عقد بودم .حق طلاقم داشتم .خوردیم به محرم یکم زمانش طول کشید تا دادگاه رای بده .خیلییی اذیت شدم . ...

وااای تو منی یا من تو!!من از اوایل اسفند که وکیل گرفتم دادگاهم افتاد تو جنگ تازه مهر داداگاه اخری قک کنم،پوستم کنده شد،حالا باز خوبه واسه تو میداده پول ولی کم میداده واسه من کلا کنسل بود،دوتا شغلم داشت ولی میگفت حتی بعد عروسی کارت جدا نداریم تو خانوادمون اصلا هم چین چیزی نیس پول بزنیم ب کارت زن مگه تنها میخوای کجا بری سوپر مارکتم نباید بری. هرچی خواستی کارتن کارتن میگیرم،یا مثلا سر اینکه جرا دستمال کاغذیت از دستت افتاده چرا میوه برام برنداشتی ۰را نت گوشیت روشنه یا....چشماشو گرد میکرد بینسشو بادمیگرد دندوناشو فشار میداد😑😑همیشه هم پول نداشت همیشه کارتش جا مونده بود حتی روزی ک رفتیم دفتر خونه نهریرو ببخشیم بعد اون همه دعوا و اینکه میخوایم طلاق بگیریم برگشت واسه محضر گفت کارتمو جا گذاشتم 😐😐گفت کارتتو بده گفتم میاوردم پول نقد دارم،از محضر اومدیم بیرون برگشته میگه پول نقداتو بده یه چی بخرم بخوریم😐😐

ببین یه چندتا از تاپیکت خوندم از شوهرت خیلی ناراحت شدم تو اگه ۱۰ سال هم به پاش میموندی اون ادم درست ...

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی که یازده ساله پدرم فوت شده . خدا میدونه چقدر به روحش فحش فرستاد بابت هرچیز مسخره ای . اون خوب فهمید کسی نیست توی دهنش بزنه .بخاطر همینم فرصت و مناسب دید خود واقعیش رو نشون بده

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی ...

اینجوری واس تو بهتر شد شناختیش هر چیزی حکمتی داره از خدا تشکر کن شکر گذار باش

دقیقا .به منم همینو گفتن .چقدر فیلم معرفی کرد تا ببینم و از عاقبتم با خبر بشم و دلمو سفت کنم برای طل ...

واااای ب منم همینو گفتننن،،،ترخدا از رفتارهای شوهرت بگو!!

من رفتم شاید صدتا روانشناس و مشاوره رفتم گفت اگر شوهر ملی هرچقدر بد بود این ضربدر دوعه اونه،یه جا که از مطب دکتر بهم ززنگ زدن دیدم خود دکتره یه تست اعصاب از سرکار نانزدم پیدا کرده بودم واسه دکتر فرستاده بودم دیدن بهم زنگ زد با استرس که خانوم فقط فاصله بگیر هرجا هستی برو خودتو برسون ب خانوادت😐😐

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی ...

اووووووپسسسس اره واسه همین بوده کتک زده تو عقد نانزد من جرات نمیکرد بزنه ،خیلییی بی همه چیز بوده نامزدت ببین به چه درد بدی بمیره این مرد یادت نره حرف منو،،،،،نانزد منم البته تو حرفاش یه بار گفت مثلا بزنمت چیکار میکنی چون خودم رزمی کارم گفتم منم یه جوری میزنمت که نفهمی چطوری خوردی،تو دختر ارومی هستی فک کنم قشنگم واسه همین دور از جونت سوارت شده ،منم همین بودما به شدت عاشقش بودم