2777
2789
عنوان

طلاق و دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 103 پست
منم عقد بودم .حق طلاقم داشتم .خوردیم به محرم یکم زمانش طول کشید تا دادگاه رای بده .خیلییی اذیت شدم . ...

یااا خدا 

ببین چقدر خدا دوستت داشته و شایدم روح پدرت درحقت  دعا کرده که ازش جدا شی و زندگی و جوانیت نجات پیدا کنه 

عزیزم تا یکسال اول درد روحی زیادی رو تحمل میکنی اما بعدش کم کم طی چند سال کم دنگ و کم رنگ تر میشه اما این نیست که فراموش بشه تا آخر عمر یه جایی توی ذهن هست و گاهی به یادش میفتی اگر ازدواج مجدد هم کنی ممکنه شب خوابت بیاد و فرداش حالت گرفته بشه 

اما دردش بیشتر تو همون سال اوله 

هر وقت حالت بد بود بشین و کارهای بدی که درحقت کرده رو روی کاغذ بنویس اینجوری دلت دوباره قرص میشه از تصمیم درستت

الهی همیشه آرام و عاقبت بخیر باشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همش طبیعیه حدود دو سال زمان می‌برد تا کامل کنار بیای من درکت میکنم تو دلت میگی کاش اینجوری نمیشد کاش خوب میموند زندگیمون میکردیم ولی در عین حال بدیهاش میاد تو ذهنت میبینی شدنی نبود....من درکت میکنم چون اتفاقی شبیه به تو داشتم....خیلی سخته و طبیعی هم هست

حتی ممکنه خیلی چیزای دیگه  بهت فشار بیاره.............

ولی به خودت زمان بده سعی کن مشغول باشی و تنها نباشی که بهای فکر کنی بهش سیم‌کارت رو عوض کن و زندگی جدید رو شروع کنم به امید خدا بهترینها نصیبت میشه اینا هم میگذره ولی سخته

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم همش طبیعیه حدود دو سال زمان می‌برد تا کامل کنار بیای من درکت میکنم تو دلت میگی کاش اینجوری نمی ...

دقیقا درسته . آدم یه حسرتی روی دلش باقی میمونه .ممنونم از راهنماییتون🙏❤️

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی ...

قلبم تیر کشید با حرفات 

خدا خیلی دوست داشت سجده شکر به جا بیار ازش خلاص شدی می‌دونم سخته ولی مطمئن باش چون صباح بعد خداروشکر می‌کنی که گورشو گم کرده

قلبم تیر کشید با حرفات خدا خیلی دوست داشت سجده شکر به جا بیار ازش خلاص شدی می‌دونم سخته ولی مطمئن با ...

خیلی سخت بود واقعا .آسیب های روحی و جسمی که بهم وارد کرد تا قیامت یادم نمیره

من فقط مادر دارم‌.خدا می دونه چقدر وسط کتک هاش به روم میاورد که بگو بابا جونت بیاد نجاتت بده .درحالی ...

اسی ، جان هرکس دوست داری از حرفم ناراحت نشو ، تو حرف یه روانشناسو  که خیرو صلاح تورو خواسته میخواهی به زیر بکشی و اهمیتی به حرف و نظرش ندی ، تو خودت دلت میخواد خودتو تباه نابود کنی و  به قول معروف تنت،،،،،، شاید هم انقدر خودبین و ازخودراضی هستی که پیش خودت میگی من میتونم اونو درست کنم درصورتی که اونطرف به گفته خودت از اذیت و آزار لذت میبره اون همونجوریش مشکل داشته و شکست خورده فقط متوجه شده  نباید به این راحتی تورو رها میکرده حالا دنبال فرصت هست تا اخر عمر عذابت بده و تو هم واقعا دیگه اون موقع حقت هست نباید گلگی کنی  یک بار اشتباه مهم نیست اما تکرار همون اشتباه دیگه اسمش اشتباه کردن نیست احمقی هست ، من فقط بخاطر فحش و‌ناسزاهای که به پدرخدابیامرزت داده بود ناراحت شدم وگرنه دلم به حال تو نسوخت ، به پدر خدابیامرزت فحش بده اونوقت تو دلت براش تنگ بشه و به فکرش باشی واقعا !!!!!!!

خیلی سخت بود واقعا .آسیب های روحی و جسمی که بهم وارد کرد تا قیامت یادم نمیره

منم پدر مادر ندارم

سنم کمه ۲۴ سالمه

بچه هم دارم

منم مثل تو هرروز آسیب میبینم ولی بخاطر بچم خودمو جمع میکنم ولی آش و لاشم از درون

رفتارهای شوهرم مث شوهر سابق توعه بارها هم رفتم ولی طلاقمم نمیده...خیانت کتک تهمت توهین عذاب روحی همرو کشیدم ولی بچه دارم بچمو نمیتونم ول کنم😭آخرین تاپیکمو ببینی متوجه میشی

اسی ، جان هرکس دوست داری از حرفم ناراحت نشو ، تو حرف یه روانشناسو که خیرو صلاح تورو خواسته میخواهی ...

اتفاقا دلیل اصلیم برای طلاق همون حرف هاش بود .با خودم می گفتم پدر و مادرم چه گناهی کردن که بابت ازدواج من باید انقدر فحش بخورن و حرمتشون لکه دار بشه . اگه از دردهای خودم می گذشتم از اون توهین هاش نمی گذشتم . آدم گاهی یادش میره طرفش چقدر هیولا بوده .یاد لحظه های شیرینش میفته ولی واقعیت عین پتک میخوره توی سر آدم که اون درست بشو نیست

یااا خدا ببین چقدر خدا دوستت داشته و شایدم روح پدرت درحقت دعا کرده که ازش جدا شی و زندگی و جوانیت ن ...

سلام ، اول ممنون بابت لایکت، رفتم تاپیک هاتو خوندم میخواستم با اجازت نظر بدم درمورد خرید طلا، دیدم نوشتی طلافروشها گرگن  وفلان، یه خورده هم انصاف داشته باش همشون مثل هم نیستن، طرف بالای پنجاه میلیارد سرمایه گذاشته  از صبح میره درمغازش ظهر باید بره بازار کارهای ناقصی ویترین رو جور کنه بدهی بازارو بده بدهی کیفی رو بده بامشتری سروکله بزنه یکی قسط نمیده چک برگشت میخوره کلی دنگ و فنگ دیگه حالا میفرمایید ازیکی میخره به یکی دیگه میفروشه سود میگیره خب بابا داره کاسبی میکنه دیگه مفتی که نمیشه انجام داد کلا تو چهل میلیون خرید تو دومیلیون میخواد سود کنه  اما ازاونور نزدیک شیش هفت میلیون  تومن اجرت و مالیات ازت نمیگیره و به نفعت کار میکنه  اونوقت میگی فلان ؟ دمت گرم خوبیها تو دیگه خیلی سفت هستی خیر نمیرسونی  میگن باید خیر برسونی تا خیر ببری.

ببین اخه ما خیلی فاصله طبقاتی داشتیم نمیخوام پیک می باشما ن بخدا ولی چون عاشق هم بودیم نانزد کردیم و ...

عزیزم همه اشتباه میکنن تو اول از کجا میخاستی بدونی چه گوهی هستش مهم اینه وقتی فهمیدی محکم جلوش وایسادی از حقت از خودت دفاع کردی

دلم واس دخترایی میسوزه وقتی تو تله میفتن بعدا با هزارتا بهانه نمیتونن کاری بکننن تحمل میکنن به زندگی باهاشون ادامه میدن  اینا سخته 

اتفاقا دلیل اصلیم برای طلاق همون حرف هاش بود .با خودم می گفتم پدر و مادرم چه گناهی کردن که بابت ازدو ...

سلام ، امیدوارم حالت خوب باشه  ، اگه از حرفم ناراحت شدی ببخش بخاطر خوبی خودت گفتم، اگه دوست داری درخواست بده داخل خصوصی یه خورده راهنماییت کنم من بدون اجازه تو درخواست دوستی نمیدم ، دوستم هم نمیخوام بشم فقط چند کلمه صحبت داشتم.