2777
2789
عنوان

شوهرم چت با دوستای صمیمیمو میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 75 پست
الان که می‌دونه قراره تعلیق بشه میخواد بگه خودم می‌خوام برم ...

درسته حرفت 

و ماجرا رو برعکس جلوه داده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@چوبی_سابقم‍ ممنون بابت تاپیک اون کاربره آمده اینجا فحاشی ولی کامنت پاک کرده

واااای چقدرررررد..... 

چی بگه آدم آخه 

فقط کاش قطع دسترسی بشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی بدترین کار ممکن رو میکنه 

اول اینکه به حریم شخصی شما احترامی نمیذاره و تو این مورد حریم شخصی براتون قائل نیست

دوم اینکه بهتون میگه قطع ارتباط کنید با بقیه

شما یه انسان بالغی واقعا چرا نمیذاره شما مصلحت خودتون دست خودتون باشه

چرا به جای شوخی همین حرفا رو به حالت جدی بهش نمیگید

با احترام البته

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

واااای چقدرررررد..... چی بگه آدم آخه فقط کاش قطع دسترسی بشه

آخر زمان شده 

من که قلبم درد گرفت از دست اینا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@hale8080‍ تو پست هم شمارو تگ کردم برید ببینید چه فحش ها و توهین های بدی به شیعیان کرده 😔😔😔😔@nin ...

رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببخشیدا ولی بدترین کار ممکن رو میکنه اول اینکه به حریم شخصی شما احترامی نمیذاره و تو این مورد حریم ش ...

متاسفانه این کارش رو خیلی خیلی به جا می‌دونه و با کلیپ روانشناسی حتی ابراز ناراحتی هم حل نمیشه 

درسته که خودتون بهتر صلاح میدونین ولی امیدوار بودم تعلیق بشه و نباشه به نسبت و درجه بندی توهین های ...

تعلیق شدن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

متاسفانه این کارش رو خیلی خیلی به جا می‌دونه و با کلیپ روانشناسی حتی ابراز ناراحتی هم حل نمیشه

ببخشیدا ولی من فکر نمیکنم هیچ روانشناسی بگه اینکار درسته همچین محتوایی رو چجوری پیدا میکنه همسرتون واقعا 

نه شما جدی صحبت کنید و از یه مشاور هم نظر بخواید

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

آخر زمان شده من که قلبم درد گرفت از دست اینا

بیا تاپیک آخرم😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببخشیدا ولی من فکر نمیکنم هیچ روانشناسی بگه اینکار درسته همچین محتوایی رو چجوری پیدا میکنه همسرتون و ...

منظورم اینه هزارتا کلیپ روانشناسی بهش فرستادم که متوجه بشه این کارش مورد تایید نیست اصلا

منظورم اینه هزارتا کلیپ روانشناسی بهش فرستادم که متوجه بشه این کارش مورد تایید نیست اصلا

آها از اون جهت 

نه بابا کلیپ روانشناسی فایده نداره همسرتون یه آدم بالغه 

ببین واقعا شاید خیلی هم دوستت داشته باشه ها این حرفا به منظور زیر سوال بردن کل رابطه تون نیست

ولی برای این مورد برید پیش یه روانشناس خوب

بیا تاپیک آخرم😂

تاپیک آخر تو دیدم عزیزم ولی ما باید توهین نکنیم تا نشون بدیم شیعه بودن یعنی کامل بودن .. راستش یجوری خواستم منم توهین کنم که از اینجا داشتم منفجر میشدم