2777
2789
عنوان

شوهرم چت با دوستای صمیمیمو میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 75 پست
تاپیک آخر تو دیدم عزیزم ولی ما باید توهین نکنیم تا نشون بدیم شیعه بودن یعنی کامل بودن .. راستش یجوری ...

دورت بگردمممم من 

این توهین نیست 

یارو خودش گفته تو کتاباشونم هست 

برو سرچ کن😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک آخر تو دیدم عزیزم ولی ما باید توهین نکنیم تا نشون بدیم شیعه بودن یعنی کامل بودن .. راستش یجوری ...

شیعه بودن به سربازی برای مولامونه نه به سکوت 

اینجا دیگه سکوت بی معناست باید اوووونقدرررر همه تاپیک بزنن تا منکران اهل بیت خفه خون بگیرن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😂😂😂😂می‌دونم می‌دونم ....اینا فقط سرو صدا دارن

سر و صداشونم می بُریم 

اینا سر و صداشون واس ماست 

جلو کودک کش های دنیا خفه خون گرفتن

روانشناس قبول نداره میگه من خودم روان شناسم 😕

هست وقعا یا اینکه نه منظورش اینه که من اونا رو قبول ندارم

در این صورت باید خودت اول بری و بعد یواش یواش اونو هم ببری

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

شیعه بودن به سربازی برای مولامونه نه به سکوت اینجا دیگه سکوت بی معناست باید اوووونقدرررر همه تاپیک ب ...

اینجا دلم واسه امام حسین بیشتر سوخت و کاملا درکش کردم 😔 سرش رفت واسه انسانیت ...

امیدوارم روز به روز به تعداد شیعیان اضافه شه 

من خودم گناهکارم نمیگم شیعه درجه یکم ولی قلبم درد می‌گیره این چیزا رو میبینم 😭

اینجا دلم واسه امام حسین بیشتر سوخت و کاملا درکش کردم 😔 سرش رفت واسه انسانیت ...امیدوارم روز به روز ...

منم ادعایی ندارم 

منم پیش خدا رو سیاهم و گناه کار

ولی ادعای حب علی و اولادش رو خیلی زیاد دارم جونمم براشون میدم جلو هر کسی هم که بخواد حرف مفت پشتشون بزنه سینه سپر میکنم 

علی یار و یاورت باشه 🥰

فدایت 

همچنین نازنینم🥰