بچع خواهرم با عصای چرخ عصایی بچگونه ها هست زده تو چشم بچه یک سالونیمم..بعد الان سفیدی چشمش چندتا لکه قرمز افتاده دیدم بچه از نفس افتاد اولش و شدید گریه کرد بعد چشمشو دیدم ایتطور شده فهمیدم زده به چشمش...حالا چندتا لک سرخ کوچیک به کنار سفیدی چشمشه...باید ببرمش الان چشم پزشکی؟چی بزنم به چشم بجم اشک مصنوعی یا پماد تتراسایکلین چشمی؟چیکار کنم تورو به ابوالفضل کمکم کنید😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...