2777
2789

سلام دوستان من سی سالمه و یدونه هم زایمان داشتم الان حدود پنج شش ماهه تنبلی تخمدان و اختلال هرمونی دارم دارم دکتر بهم دوفاستون داد و تموم شدن هنوز خوب نشدم و خودمم دارم رازیانه میخورم... حدودا بیست روزه میخورم گفتن باید چهل روز بشه.

و اینکه من تپلم و شدید هم عرق میکنم  و تند تند هم شیو میکنم حالا حدود دوماه زیر بغلام هم راست هم چپ یه چیزای سفت و دردناکی درمیاد و بعد چند روز خوب میشن البته اون ناحیه ای که میزنه هم قرمز میشه اما امروز و دیروز زیر بغلم یهو درد میگیره و تیر هم میکشه زیر بغل چپم دست میزنم چیزی حس نمیکنم البته من زیر بغل چپم پستان فرعی دارم سرچ کنید میفهمید چیه اسفند ماه هم سونوی سینه دادم توروخدا اگه تجربه مشابه داشتید راهنماییم کنید دارم سکته میکنم واقعیت الان پولم ندارم که دکتر برم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
شیو نکن با کرم موبر بزن یا لیزر کن

تا سه ماه پیش مام هم استفاده میکردم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون هم ممکنه باشه به هرحال زیاد چیزی نساب بهش

خیلی استرس دارم