2777
2789
عنوان

معرف ازدواج ازم عکس خواسته

189 بازدید | 32 پست

سلام من وکیل هستم و مجرد،توی حرم امروز یه خانم موجه و میانسال ازم عکس خواستن و گفتن واسطه ازدواجم،بنظرتون بدم؟نمیدونم برخورد درست چیه؟!راهنمایی کنید فکر کنید منم خواهرتونم 

من بودم نمیدادم

یعنی چی اخه عکس بدی تایید بشی یا نشی،بیاد خاستگاری خانوادگی ن با تیر و طایفه بعد هرچی شد،شد

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هر دو توی یه شهر هستید قرار ملاقات تعیین کنید حضوری ببینید

نیستیم گلم،2 ساعت فاصله داریم،عکس هم بخوام بدم محجبه میخواستم بدم،مردد شدم با نظر دوستان

[QUOTE=399105928]حتی

بی حجاب که اصلا رد بدل نکنید 

هیچ عکسی

گاهی با  همین‌ عکس دادن موردهای خوبی از دست میدین 

اولین ديدار  فقط حضوری  باشه

جهت اطلاع میتونید از قد وزنش و ظاهرش از طرف معرف قبل ديدار حضوری سوال کنید

حتی با حجاب؟

ربطی نداره،ارزش خودتو پایین میاری

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی