2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر دارم 

مادرشوهرم اینقد گیر داد که پسر بیاری مثل این نیاری 

رفتم رژیم و اینا گرفتم

یه آمپول اچ سی جی هم زدم مثلا برا پسر که خداروشکر حامله هم نشدم اون ماه 

بعدش از کمردرد مردم 

گفتم خدایا غلط کردم رژیم رعایت میکنیم خواستی پسر بده خواستی دختر فقط سالم و عاقبت بخیر

ن عزیزم برو توگروه مادرای باردار ببین چ اوصاعیه منم قبل بارداری نمیدونستم . بعد فامیل انگار میخان مم ...

چقدر عجیب، من با مامانایی که بچه هاشون سال ۹۹ به دنیا اومدن همینجا آشنا شدم و گروه زدیم هنوز هم با هم دوستیم حداقل من همچین چیزی خداروشکر ندیدم چون واقعا حرص میخورم با همچین افکاری روبرو بشم

وای اره دیدممم🤕🤕😭سومیش هم دختر بود ونمیخاست؟وپ

نه نمیدونست چیه بعد گریه و زاری میکرد رفت سونو گفت پسره خوشحال شد.

اینکه ادم دوست داشته باشه از دو جنس داشته باشه طبیعیه، ولی حرف من اینه که حالا که خدا بهت داده پس این تاپیک زدن نداشت، یا پارسال یه کاربری نمیدونید چقدر رفت ازمایش و ... که اگر دختر باشه سقط کنه.

سقط کردنو نکردنش بازم ربطی به کسی نداره ولی وقتی طرف دید جنسش جور شد دیکه یا تاپیک نزنه یا تاپیکهای قبلش را پاک کنه.

میدونید این تاپیکها میمونه و دخترا میخونن  و صد در صد روی ناخوداگاهشون تاثیر میذاره.

نه نمیدونست چیه بعد گریه و زاری میکرد رفت سونو گفت پسره خوشحال شد.اینکه ادم دوست داشته باشه از دو جن ...

اره الهیییییی بگردم برای خودمون گناه دختر چیه واقعا ما زنا چقدد...

وای من آرزوم بود سه تا دختر داشته باشم خودمون سه تا خواهریم دوست داشتم دخترمم خواهر داشته باشه قسمت ...

عزیزم شرایط خیلی فرق کرده منم از وقتی ازدواج کردم از بچه دختر نفرت پیدا کردم از بس بهم ظلم شد و سکوت کردم 

یه دختر دارم عشقه ولی شکر دوتا و سه تا نیستن غصه من هم زیاد بشه هرچند قسم خوردم نزارم کسی به دخترم تو بگه

ازدواج و جهیزیه شون و... خودم یه دختر دارم عشقه عشق ولی خب جامعه ما بشدت زن ستیزن حتی خود زنها علیه ...

دقیقا صفحه قبل گفتم فقط خانما راجب پسرزا و دخترازا صحبت میکنن  من از اقایون همچین حرفهای نشنیدم تاحالا 

زندایی عفریته‌ام ب ۲ تا پسرش افتخار میکنه میگه کار هرکسی نیس پسر آوردن ... من تک فرزندم و دختر ، درواقع اینارو ب مامانم میگه 

درحالی ک بی سواد نمیدونه جنسیت رو مرد تعیین می‌میکنه نه زن !