2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت بچه رو پدرش تعیین می‌کنه و برچسب زدن رو خانما برای اینکه دخترزان یا پسرزا اصلا علمی نیست

دختر میشه xx

پسر میشه xy

یعنی بچه هرچی که بشه از مادر x میگیره و اگر از پدر x بگیره میشه دختر و اگر از پدر y بگیره میشه پسر

یعنی مهم اینه که تو اسپرم مرد x باشه یا y

و این یه چیز شانسیه 

اتفاقا خانوما بخاطر اقایون این حرفارو میزنن اخه خانواده شوهر و خود شوهر خودشون میکشن برا پسر

بهدخدا خواهر من هرچی خانم دیدم از این جور حرفا میزنن 

تا ما خانم ها  ازاینطور پسرزا دخترزا نگیم  کسی چیزی نمیگه .

خانواده همسر همون  مادرشوهر خواهرشوهر جاری  میگن دیگه 😏

اون زمان قدیم بود که چون پسر تو کشاورزی و کار ها میتونست کمک کنه همه پسر دوست داشتن تو جامعه ی امروز ...

مگه من گفتم جنسیت مطرحه؟؟ تاپیک پربازدید چند روز پیش یادتون نیست!! یا تاپیکهای افراد عقب افتاده ای که هنوز پسر دختر براشون مهمه

بابابزرگم دوتازن داشته زن اولش ۴تادختربدنیامیاره بعدش بابابزرگم میره زن میگیرره اون زنش پسربدنیامیاره وزن اولش همچنان دخترمیزاد.تااینکه زن دومی بعداز۳تاپسردختربدنیامیاره وزن اولی هم بعداز۶تادختریدونه پسر.

علم میگه جنسیت دست مردهست ولی اگه به گذشته هاومردهای دوزنه نگاه کنیم میبینی گاهیی یه زن همش دخترمیزادولی هووش پشت سرهم پسر.پس چرااینجامردتعیین نمیکنه جنسیت نطفشو.؟؟؟

بابابزرگم دوتازن داشته زن اولش ۴تادختربدنیامیاره بعدش بابابزرگم میره زن میگیرره اون زنش پسربدنیامیار ...

جنسیت با مرده ولی قلیایی بودن و اسیدی بودن رحم زن هم شرطه 

مگه من گفتم جنسیت مطرحه؟؟ تاپیک پربازدید چند روز پیش یادتون نیست!! یا تاپیکهای افراد عقب افتاده ای ک ...

تاپیکی رو که میگید ندیدم زیاد سایت نمیام، خودتو اذیت نکن اینجا از همه ی اقشار جامعه وجود داره نمیتونیم تفکر همه رو تغییر بدیم