2777
2789

چرا زندگی اینجوریه؟ یسری خیلی راحت به همه چیز میرسن و زندگی آروم و راحت دارن

ولی یسری مثل من چندین سال پشت سر هم سختی و مشقت؟ احساس میکنم از ۱۵ سالگی تا الان که دارم ۲۳ میشم آرامش واقعی نداشتم 

چرا واقعا؟ 

پس عدالت چی میشه؟ خیلیاش دست من نبوده تقریبا همش سختی های زندگی 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست یچیز ساده رو برای ما زیادی دیده

دقیقا

بعد من واقعا حسود نیستم ولی دیگه یه چیزایی که دیگران دارن برام حسرت شده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من ۳۹سالم از وقتی که ازدواج کردم زندگیم سیاه تباه خاری غم اشک بوده....

چرا آخه 

من نمی‌گم همه چیز عالی ولی همه چیزم انقد بد نه

حقم نیست 

بقیه خیلی خیلی چیزا دارن که من واسه داشتنش باید آب بشم 

بنظرم همه چی به باورامون برمیگرده

به نظر منم راستش کلیشه است 

باور چیه وقتی وضع زندگی گنده

به نظر منم راستش کلیشه است باور چیه وقتی وضع زندگی گنده

آخه مونده خوشبختیو تو چی بدونی.من به این نتیجه رسیدم زندگی قلق داره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آخه مونده خوشبختیو تو چی بدونی.من به این نتیجه رسیدم زندگی قلق داره

به نظرت وقتی تلاش میکنی که خوشبختی رو در چیز هایی که داری ببینی اما وقتی همون چیز لنگ میزنه 

خوشبختی کنار یه عشق نداشتم و نشد هیچ وقت

شغل مورد علاقه ؟ اونم خیلی راضی نیستم 

خانواده امن و راحت ؟ اونم نبوده کامل 

به چی باید آدم دل خوش کنه 

چرا آخه من نمی‌گم همه چیز عالی ولی همه چیزم انقد بد نهحقم نیست بقیه خیلی خیلی چیزا دارن که من واسه د ...

منم بخدا همینم کاش یک  مجرد بدبخت بودم تا یک مادر بدبخت

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

از کجا میدونی اونی که زندگیش ارومه در ظاهر خوشبخته اما در باطن زندگیش گیر و گرفتاری نداره ؟

یسریا رو دیدم که واقعا هیچ گیر و گرفتی ندارن 

یا اگرم دارن خیلی کم 

نباشه عجیبه ولی انقدم پشت هم ته بی عدالتیه 

من خیلی خوردم از این روزگار دیگه واقعا خستم