2777
2789
عنوان

خانم میر حسنی مشاور کنکور

33 بازدید | 3 پست

(اسم اکانت روبیکاشونم henle89 هست) خواهش میکنم با ایشون مشاوره بر ندارین کلاهبردارن من خودم از طریق همین نی نی سایت باهاشون آشنا شدم و بهشون پیام دادم که شرایط مشاورتون رو بهم توضیح بده و بهم گفت که باید بهم زنگ بزنی، من زنگ زدم و خدایی ۱۵ دقیقه هم با من صحبت نکردن و توی صحبتا هم هیچ نکته کنکوری رو بهم نگفتن من ازشون پرسیدم که هزینه مشاورتون چقدره گفت باید بهم پیام بدی من بهش پیام دادم و پرسیدم ازش بهم گفتن ۱۰ میلیون با ماهیانه ۳۴۰ تومن من اول یه مقدار پول برای کارت به کارت کردم اما وقتی فهمیدم که ۱۰ میلیون اول باید نقد بدم پشیمون شدم چون تواناییشو نداشتم پرداخت کنم خیلی محترمانه عذرخواهی کردم و گفتم تواناییش رو ندارم این هزینه رو پرداخت کنم و ایشون بدون اینکه پولم رو برگشت بزنن منو توی روبیکا بلاک کردن بهشون پیامک دادم و گفتم من حرف بدی و اشتباهی نزدم که منو بلاک کردین و پولم رو هم برگشت نزدین و با کمال پرویی گفتن تو به من بی احترامی کردی(خدا شاهده فقط واسش نوشتم ببخشید عذرخواهی میکنم توانایی پرداخت این مبلغ رو ندارم) و چون من برات وقت گذاشتم (بالا هم گفتم خداوکیلی ۱۵ دقیقه هم با من حرف نزد) پولتو برگشت نمیزنم

رشتت چیه

من با دیمن مشاوره دارم عالیــــــــــهههه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

و من وقتی هم گفتم قبولی های سال قبلتون برام بفرستین به لیست برام فرستادن و گفتن همشون واسه پارسالن اما من تک تک اسامی توی لیست رو سرچ کردم فقط یک نفر رو سایت کانون آورد بالا که سال ۹۱ کنکور داده بود و حتی وقتی هم گفتم خودتون رو معرفی کنید و بیوگرافی بهم بدین فقط اسم و فامیلش رو بهم گفت و هیچ مدرک یا کارنامه کنکوری برای من نفرستاد فقط توی بیو روبیکا زده ارشد مشاوره که اونم همه میتونن بنویسن من اینها رو گفتم بهتون که مثل من گول این تبلیغاتی که بقیه واسه همچین آدمی میکنن نخورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.