(اسم اکانت روبیکاشونم henle89 هست) خواهش میکنم با ایشون مشاوره بر ندارین کلاهبردارن من خودم از طریق همین نی نی سایت باهاشون آشنا شدم و بهشون پیام دادم که شرایط مشاورتون رو بهم توضیح بده و بهم گفت که باید بهم زنگ بزنی، من زنگ زدم و خدایی ۱۵ دقیقه هم با من صحبت نکردن و توی صحبتا هم هیچ نکته کنکوری رو بهم نگفتن من ازشون پرسیدم که هزینه مشاورتون چقدره گفت باید بهم پیام بدی من بهش پیام دادم و پرسیدم ازش بهم گفتن ۱۰ میلیون با ماهیانه ۳۴۰ تومن من اول یه مقدار پول برای کارت به کارت کردم اما وقتی فهمیدم که ۱۰ میلیون اول باید نقد بدم پشیمون شدم چون تواناییشو نداشتم پرداخت کنم خیلی محترمانه عذرخواهی کردم و گفتم تواناییش رو ندارم این هزینه رو پرداخت کنم و ایشون بدون اینکه پولم رو برگشت بزنن منو توی روبیکا بلاک کردن بهشون پیامک دادم و گفتم من حرف بدی و اشتباهی نزدم که منو بلاک کردین و پولم رو هم برگشت نزدین و با کمال پرویی گفتن تو به من بی احترامی کردی(خدا شاهده فقط واسش نوشتم ببخشید عذرخواهی میکنم توانایی پرداخت این مبلغ رو ندارم) و چون من برات وقت گذاشتم (بالا هم گفتم خداوکیلی ۱۵ دقیقه هم با من حرف نزد) پولتو برگشت نمیزنم